Nu solliciteren

Uitdagende Stages Projectmanagement Marketing, Logistiek en HR september 2023!

Functie Stages Projectmanagement Marketing, Logistiek en HR februari 2023!
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Alkmaar, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Wij bieden per niveau een marktconforme stagevergoeding.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij een stage per september 2023 op gebied Marketing & Logistiek (Projectmanagement, Logistiek Management, Contentcreatie of HR?)

Lees vooral even verder! dit bedrijf is een Full-service provider op het gebied van Sales, Marketing en Logistieke activiteiten. Denk hierbij aan de organisatie en uitvoering van Instore demonstraties, Merchandising, Direct Sales en het leveren van Commercieel Talent om aan de slag te gaan binnen een Field Sales team. Dit bedrijf werkt met gave A-merken als; Nespresso, Red Bull, Intel, Sony, PlayStation, Vodafone en Xiaomi en is Benelux georiënteerd. De werkzaamheden vinden plaats op het hoofdkantoor in Alkmaar. Per februari 2023 hebben we weer meerdere stageplaatsen beschikbaar.

Werkzaamheden

Stage Projectmanagement/planning

Niks hand- en spandiensten maar je gaat echt zelfstandig en handson aan de slag met de nodige verantwoordelijkheden. Je leert alles over de verschillende processen en trajecten en ontwikkelt je projectmanagementskills: plannen, organiseren, werken onder druk, creatief denken, netwerken, en nog veel meer. Zodat je met een berg aan bruikbare ervaring je stage kunt afsluiten. Heb je ook een interesse in Sales? Dan krijg je bij ons ook nog de gelegenheid om deel te nemen aan de CatchYourTalent Masterclass Sales & Accountmanagement.

…/kSiqFk1Bvdc

Stage Logistiek Management

Wij hebben ruim 11.000m2 aan logistieke opslag en eigen warehousing. Hier kun je dus je lol op in het verbeteren van logistieke processen, aansturing logistic teams voor inslag, opslag, verzendrondes en webshop. Je werkt in een ontzettend leuk en jong team en verzet soms bergen met elkaar. Daar hebben we stevige handson aanpakkers voor nodig die ook kritisch zijn op de processen. Voor deze stage zijn een aanpakmentaliteit, analytisch en procesmatig kunnen werken belangrijk.

…/kSiqFk1Bvdc

Stage Marketing & Contentcreatie

We zijn natuurlijk een marketingbedrijf. Dat houdt in dat we ook stageplaatsen hebben aan de contentkant. Je kunt bij ons los gaan op onze activiteiten; als verslaggever bij een Red Bull event, impressie video's shooten bij verkopers in de winkel, schrijven, editen, fotograferen, onze websites voorzien van toffe content en de socialmedia kanalen beheren. Iedere periode hebben we een team van 2 stagiaires en de activiteiten zijn superbreed! Voor deze stage zijn creativiteit, flexibel zijn en zelfstandig werken belangrijk.

HR & Recruitment

Voor de toffe projecten werken wij veel met commerciële starters en studenten en starters. Binnen onze recruitmentafdeling kun je je bezig houden met werving & selectie van onze talenten. Een stukje coaching in het veld, organisatie van trainingsevents en contractevaluaties horen ook daarbij. Voor deze stage is het belangrijk dat je goed kunt communiceren en het leuk vindt om met jonge mensen het gesprek aan te gaan.

We maken je stage zo breed en zelfstandig mogelijk zodat je maximaal kunt ontwikkelen.

Wij vormen onze stages ook naar jouw talent en niveau. Kun of wil je meer verantwoordelijkheid dragen, wil je extra skills inbrengen of heb je een talent waar we iets mee kunnen op een totaal ander vlak dan vinden we het leuk om dat ook onderdeel te maken van je stage.

Gewenste profiel

Onze Stagiaires

Hebben een enthousiaste persoonlijkheid, zijn flexibel, slagvaardig en kunnen goed zelfstandig werken;

Wonen in Alkmaar of omgeving;

Zijn communicatief sterk (zowel telefonisch als in schrift);

Passen binnen een open, informeel en jong team;

En zijn bij voorkeur in bezit van rijbewijs B, maar is geen vereiste!

Wat bieden wij

Wij kunnen jou binnen een mooie veelzijdige stage bieden waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng en innovatie.

Daarnaast:

Een bijzonder leuk en enthousiast team;

Uitstekende stagevergoeding;

De perfecte basis aan werkervaring voor de start van jouw carrière;

Ervaring in marketing en communicatie;

Doorgroeimogelijkheden na je stage;

En ook belangrijk goede begeleiding tijdens werk of schoolopdrachten!

**Als je van uitdaging en afwisseling houdt, maar naast een mooie leerplek ook vooral plezier in je werkzaamheden terug wil zien, dan ben je bij ons van harte welkom. **

Solliciteer direct via \<https://www.catchyourtalent.com/vacatures/> (even Noord-Holland selecteren en de juiste stage opzoeken) of neem even telefonisch contact op met Amber Borst 0725413950

De animo is groot, dus wees er vooral op tijd bij!

Racktime BV

Racktime Benelux is een full-service provider op gebied van Fieldmarketing & Logistieke diensten. Racktime helpt A-merken meer resultaat te halen uit het marketingbudget en verbetert de zichtbaarheid van producten op de winkelvloer. Met meer dan 25 jaar ervaring in Fieldmarketing is het bedrijf met inmiddels 3 gekoppelde bedrijven CatchYourTalent.com en URDSolutions.nl een master in brandactivation.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024