Nu solliciteren

Label - UP is op zoek naar jou als Management Support Stagiaire!

Functie Management Support Stagiaire.
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking afhankelijk van je ervaring en kwalificaties;
Stagevergoeding € 500 - 1000
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar jou voor een stage-plek bij een snelgroeiende start-up !

Dus jij bent op zoek naar een leuke en leerzame stage bij een snelgroeiende start-up met uitstekende doorgroeimogelijkheden om na je stage te blijven? Zoek dan niet verder, want bij dit bedrijf ben je bij het juiste adres! dit bedrijf is een snelgroeiende start-up opgericht in mei 2021 en is gevestigd in Amsterdam. Wij helpen onze klanten bij het verduurzamen van hun woning / vastgoed en dragen daarmee direct bij aan de klimaatdoelstellingen van Nederland. Hierbij voeren wij inspecties uit bij de woningen / kantoren van onze klanten om zodoende energielabels af te kunnen geven met een concreet verduurzamingsadvies. Daarnaast voeren wij ook zelf de verduurzamingswerkzaamheden uit voor onze klanten.

Op dit moment zijn er 25 mensen werkzaam bij dit bedrijf in Amsterdam (17) en Mumbai, India (8). De kantoorhond Gijs (labrador) zorgt samen met de andere collega’s voor een gezellige en fijne ontspannen werksfeer waarbij er volop ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Wij groeien snel en zijn derhalve hard op zoek naar nieuwe enthousiaste gediplomeerd

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Management Support Stagiaire die bij ons een veelzijdige functie op zich kan nemen binnen ons team, waar je gesuppoort wordt en je eigen inbreng op prijs wordt gesteld.

Aangezien dit bedrijf een snel groeiend bedrijf is, zijn onze collega's bezig met het uitwerken van hun taken en kunne daarbinnen het kantoor graag geholpen met hun dagelijkse taken die veel aandacht en verantwoordelijkheid vereisen.

Als Management Support Stagiaire ben je samen met je collega's en onze kantoorhond Gijs het visitekaartje van ons bedrijf en het eerste aanspreekpunt voor klanten.

De werkzaamheden omvatten:

Met betrekking tot de werktijd zijn we op zoek naar een medewerker 36 uur per week werkt vanuit de kantoor. Het is mogelijk om af en toe thuiswerken in overleg met het hoofd van het kantoor omdat we altijd rekening houden met ziekte of persoonlijke omstandigheden.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Label-UP

Label-UP is een snelgroeiende start-up opgericht in mei 2021 en is gevestigd in Amsterdam. Wij helpen onze klanten bij het verduurzamen van hun woning / vastgoed en dragen daarmee direct bij aan de klimaatdoelstellingen van Nederland. Hierbij voeren wij inspecties uit bij de woningen / kantoren van onze klanten om zodoende energielabels af te kunnen geven met een concreet verduurzamingsadvies. Daarnaast voeren wij ook zelf de verduurzamingswerkzaamheden uit voor onze klanten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024