Nu solliciteren

F&B/ front-office/ Management stagiaire gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie F&B/ front-office/ Management stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking bruto o.b.v. 38 uur, afhankelijk van opleidingsniveau en leerjaar
Stagevergoeding € 500 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf krijg je de kans jezelf te ontwikkelen en kun je jouw gastvrijheid omtoveren naar een hoger niveau. Wij hebben het hele jaar ruimte voor stagiairs met uiteenlopende expertises.

dit bedrijf is opzoek naar stagiairs voor de volgende afdelingen:

Als stagiair(e) bij dit bedrijf draai je mee in een ervaren team van ervaren collega’s. We vinden het belangrijk dat je een goede indruk krijgt van het werken binnen het hotel en daarom word je als stagiair(e) behandeld als een volwaardig medewerker. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt om je te ontwikkelen tot een (hospitality) professional. 

dit bedrijf is een exceptioneel en sensationeel suite boetiek hotel, gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam met een prachtig uitzicht op de Dam en het vernieuwde Rokin. Dit bedrijf, met een Michelinster bekroond Restaurant Bougainville en Bar TwentySeven is een bestemming en toevluchtsoord, waar alles mogelijk is voor onze gasten. Het laat de gast versteld staan van unieke hospitality dat bestaat uit volledig gepersonaliseerde services, om aan de wensen en verlangens van onze gasten te voldoen. Naast onze gasten zijn onze medewerkers erg belangrijk. Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom en we zorgen samen voor een werkplek waar elke medewerker zich veilig en thuis voelt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je ervaring op doen in een inspirerende werkomgeving en locatie, de vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en werken in een jong en energiek team? De ruim 80 enthousiaste collega’s staan klaar om je een warm welkom te geven!

Bedrijfspresentatie

Hotel TwentySeven

Hotel TwentySeven is een unieke bestemming, waar alles mogelijk is. Laat u, vanaf het moment dat u aankomt, verrassen door het unieke hospitalityconcept van Hotel TwentySeven – wat bestaat uit volledig gepersonaliseerde services om aan alle wensen en verlangens van onze gasten te voldoen.

Het excellente TwentySeven team is volledig gefocust op de individuele wensen van elke gast. Ons discrete, efficiënte en attente team zal op elk moment van uw verblijf voor u klaarstaan.

Privébutlers, personal assistenten, personal shoppers, personal trainers, privé reisleiders en nannyservices zijn slechts enkele voorbeelden van Hotel TwentySeven’s ongekende services.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024