Nu solliciteren

Stagiair Reizen bij Europa's grootste camperclub!

Functie Stagiair Reizen
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Soesterberg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van 40 uur
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De afdeling Reizen organiseert ongeveer 70 camperreizen per jaar die voor én door camperaars worden georganiseerd. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met diverse partners voor lange avontuurlijke camperreizen en individuele intercontinentale camperreizen. In verband met het groeiende aantal camperaars in Nederland zijn er dit jaar de nodige (leuke) uitdagingen te verwachten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Team Reizen is op zoek naar een proactieve stagiair voor ongeveer 13 tot 20 weken. De duur van de stage in overleg. Wij zijn hierin flexibel. Een en ander is ook afhankelijk van de wensen van de student in kwestie. Het is voor ons belangrijk dat je in teamverband wil komen werken, van gezelligheid houdt en administratief vaardig bent. :)

Wat bieden wij

Vragen? Neem contact met ons op via werkenbij@nkc.nl of bel direct met onze HR afdeling. Je kan Evi bereiken op 06-41619657. We helpen je graag verder :).

Bedrijfspresentatie

NKC

De NKC is hét consumentenplatform voor camperaars. We geven het magazine Kampeerauto uit, verkopen / adviseren verzekeringen, we organiseren evenementen, reizen, bieden camperroutes aan en geven de app Campercontact uit. Camperen - bij ons is dat een werkwoord - is uitermate populair. De laatste drie jaar is het aantal leden en verzekerden van de NKC hard gegroeid. Ook onze app Campercontact groeit explosief meer dan 500.000 gebruikers in Europa.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024