Nu solliciteren

Stagiair marketing & communicatie gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair marketing & communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Muiden, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking bij 32 uur per week
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vlakbij Amsterdam ligt al eeuwen een magische plek aan het water: dit bedrijf. Het best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland, omringd door unieke historische tuinen. Jaarlijks genieten circa 150.000 bezoekers uit binnen- en buitenland van het Muiderslot: een levendige plek waar regelmatig wisselende activiteiten plaatsvinden.

Voor het team Marketing & Communicatie zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze student die tijdens een stage veel wil leren en werkervaring wil opdoen.

Stagiair marketing & communicatie

voor de duur van 20 weken, 4 dagen (32 uur) per week

Je ondersteunt het team bij de uitvoering van communicatie- en marketingactiviteiten en de productie van evenementen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je gaat stage lopen op een bijzondere plek vol mooie toekomstplannen. Bekijk onze website om een indruk van de aangeboden activiteiten te krijgen. Je wordt begeleid door één van onze senior teamleden. Hybride werken is mogelijk. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250,= bruto per maand (bij 36 uur per week) en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer ongeacht de vervoerswijze. Daarnaast wordt de OV fiets vanaf station Weesp vergoed.

Van iedereen voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat ons personeelsbestand een afspiegeling is van de hedendaagse samenleving. Het Muiderslot is immers een rijksmonument: van iedereen voor iedereen. Onze organisatie biedt ruimte aan iedereen. Wij geloven in de kracht van diversiteit om samen betere resultaten te behalen voor ons unieke kasteel. Talent is daarbij de basis, diversiteit de kracht. Breng naast je kwaliteiten, talenten en motivatie gerust ook je leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Is jouw belangstelling gewekt? Stuur dan je cv en motivatie vóór 15 oktober 2023 naar Marion Hoekwater, HR adviseur, marion.hoekwater@muiderslot.nl. Wil je meer informatie of heb je vragen over de stageplaats? Dan kun je terecht bij Angelique Hoorn , Communicatieadviseur, angelique.hoorn@muiderslot.nl.

Bedrijfspresentatie

Rijksmuseum Muiderslot

Vlakbij Amsterdam ligt al eeuwen een magische plek aan het water: Rijksmuseum Muiderslot. Het best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland, omringd door unieke historische tuinen. Jaarlijks genieten circa 150.000 bezoekers uit binnen- en buitenland van het Muiderslot: een levendige plek waar regelmatig wisselende activiteiten plaatsvinden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024