Nu solliciteren

Stagiair Communicatie gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie AMSTERDAM, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb je een goed taal- & beeldgevoel en weet jij content te vertalen naar diverse doelgroepen en voor verschillende online kanalen? Ben je daarnaast creatief, leergierig, kun je zelfstandig werken en wil je het verschil maken voor kwetsbare kinderen wereldwijd? Dan ben jij de nieuwe Communicatie Specialist van dit bedrijf Nederland en verwelkomen we je graag in ons kleine en zeer gemotiveerde team dat nauw samenwerkt met internationale collega’s.

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een internationale organisatie die de kracht van spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, gevlucht zijn of te maken hebben met uitbuiting en geweld. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond blijven en goed presteren op school. Dit bedrijf Nederland is opgericht in 2004 en onderdeel van dit bedrijf International. In Nederland werven we fondsen voor de programma's wereldwijd. We zijn een klein gemotiveerd en hecht team van zeven personen.

Werkzaamheden

Jouw uitdaging: 

Het maken en plaatsen van content voor …, onze social media kanalen en e-mail nieuwsbrief via Mailchimp zodat we altijd aan staan en actueel plus up to date zijn. Dat betekent: 

Gewenste profiel

Jouw profiel: 

Wat bieden wij

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je belangstelling om ons team te komen versterken, stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie naar [Judith: jvanBeek@righttoplay.com](Judith: jvanBeek@righttoplay.com )

P.S. Wil jij het liever met een video pitch of IG Reel solliciteren i.p.v. een brief? Be our guest! Hoe creatiever, hoe beter. ;) Geen must uiteraard. We kijken uit naar je sollicitatie!

Bedrijfspresentatie

Right To Play

Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van sport en spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Met onze spelend-leren methode zorgen we ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen die klaar zijn voor een betere toekomst.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024