Nu solliciteren

Stage Vacature: Stagiair(e) Sociaal Werk / Toegepaste Psychologie

Functie Stagiair(e) Sociaal Werk / Toegepaste Psychologie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een gerenommeerde zorginstelling die zich inzet voor jongeren en (jong)volwassenen vanaf 17 jaar met (lichte) verstandelijke beperkingen en/of psychische problemen. Onze organisatie biedt gespecialiseerde zorg, al dan niet gecombineerd met woonbegeleiding.

Als instelling zijn wij nauw verweven met de samenleving. Dit komt voort uit onze zorgvisie, waarbij de cliënt altijd centraal staat en onze organisatie dichtbij en betrokken is. Onze missie bij dit bedrijf is om elke cliënt de juiste ondersteuning te bieden, waarbij de cliënt te allen tijde de regie behoudt. In ons begeleidingsproces betrekken we ook familie, vrienden en relevante instanties. Wij geloven dat "samen doen" door middel van een integrale benadering op alle levensgebieden leidt tot groei van de motivatie en zelfredzaamheid van de cliënt, inclusief gericht op psychisch herstel. Het motto van dit bedrijf luidt dan ook: "Samen kunnen we meer."

Werkzaamheden

Functieomschrijving: Als stagiair(e) Sociaal Werk / Toegepaste Psychologie bij UMZ krijg je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in de sociale en psychologische sector. Je zult samenwerken met ervaren professionals en betrokken zijn bij een verscheidenheid aan taken, waaronder:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Hoe solliciteren: Als je geïnteresseerd bent in deze stageplek, stuur dan je cv en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je graag bij [Naam van het Bedrijf/Organisatie] stage wilt lopen. Stuur je sollicitatie naar [contactinformatie] met als onderwerp "Stage Sociaal Werk / Toegepaste Psychologie".

Deadline voor sollicitaties: geen

Bij UMZ streven we naar diversiteit en gelijke kansen. We moedigen alle gekwalificeerde kandidaten aan om te solliciteren, ongeacht hun achtergrond.

Unite Multizorg

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024