Nu solliciteren

Superleuke stage communicatie, marketing en events

Functie Stagiair communicatie, marketing en events
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Bilthoven, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Op basis van 36 urige werkweek
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Word jij onze stagiair communicatie, marketing en eventmanagement?

Maak jij de meest gelezen nieuwsbrieven, ontwerp je de mooiste socialmediaposts, ben je een kei in het regelen van veilingstukken, goodies en loterijprijzen, vind je het leuk om samen een topevent te organiseren of ben jij meer een commerciële talent? Dan hebben wij een fantastische meewerkstage communicatie, marketing en eventmanagement voor jou waar je de kans krijgt om écht te shinen. Er is plek voor twee stagiairs, dus als je meer van de events bent of juist meer van de communicatie of je wilt samen met een studiegenoot stage lopen, reageer dan vooral!

Werkzaamheden

Zo ziet je stage eruit

Je werkt in een klein gezellig team communicatie, marketing en fondsenwerving en telt meteen echt mee.  Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en ideeën.  Bijvoorbeeld rond de organisatie en promotie van onze spetterende evenementen: een golftoernooi met diner en veiling, een benefietgala en onze gezellige personeelsdagen. Bovendien zijn jouw ideeën voor de meest uiteenlopende communicatieprojecten zeer welkom. Van het meedenken over video’s, campagnes of socialmediaposts tot je eigen nieuwsbrief van kop tot staart regelen: er is volop ruimte voor eigen inbreng en autonomie.

Events: 

Communicatie:

Marketing:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

'Elke dag is anders'

‘Als stagiair communicatie en fondsenwerving is het werk erg veelzijdig. Elke dag is anders en er is ruimte om te doen wat je leuk vindt en wil ontdekken. Ik vond het erg mooi om voor een goed doel te werken waar juist heel mooi wordt omgegaan met de ziekte kanker zonder dat er een al te zware sfeer hangt. Werken doe je in een leuk, klein en vooral gezellig team!’

'Ik raad het iedereen aan'

‘Vanaf het begin af aan voelde ik mij heel erg welkom. Ook al was het soms hard werken, vliegen en rennen, toch heb ik mij niet als stagiaire gevoeld. De stagebegeleidsters zijn respectvol, attent, behulpzaam en geïnteresseerd. Ook heerst er een rustgevende sfeer door de omringde bossen en natuur en was het fijn om af en toe een wandelingetje te kunnen maken of om buiten te lunchen. Ik heb een enorm leerzame maar ook gezellige tijd gehad en zou iedereen aanraden hier te komen werken.’

Interesse?

Spreekt onze vacature jou aan? Stuur dan een mail met je cv en motivatiebrief naar \<communicatie@hdi.nl> t.a.v. Manon van Wijnen, o.v.v. ‘Stage communicatie en events’ en wie weet loop je straks stage bij ons. We maken graag kennis met je.

Bedrijfspresentatie

Helen Dowling Instituut

Wij bieden mensen met kanker en hun naasten psychologische zorg op maat, doen onderzoek hoe deze zorg nog beter kan én geven scholing aan zorgprofessionals.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024