Nu solliciteren

Allround Marketing & communicatie stagiair met ondernemende mindset!

Functie Marketing & communicatie stagiai
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kom uit je schoolbanken en wij heten je graag welkom in de wereld van Entertainment, Events en Ondernemerschap. Wij zoeken een Allround Marketing & communicatie talent die in een korte periode heel veel wil doen & leren. 

Wij organiseren evenementen voor B2B opdrachtgevers met voornamelijk een fun randje, of een event met een verhaal. Keiharde regelaars meets creatieve geesten. Een compact bedrijf met grote projecten op haar naam. Je werkt rechtstreeks met de eigenaren in een klein team met grote eigen verantwoordelijkheid. 

dit bedrijf is een trein met een vrij ongewone rit. Geen vaste werktijden, geen vaste takenlijst en vooral: geen saai bestaan. Bij dit bedrijf werken wij vanuit een eenvoudig mantra: make it work. Dat geldt zeker ook voor de marketing en communicatie, waarin we in 2024 veel werk te doen hebben. 

Hoe je dat doet, is altijd teamwork met jouw eigen invulling. En als nieuwe allround Marketing & communicatie stagiair zal geen week hetzelfde zijn. 

We zoeken iemand met een drive die ook door taaie klusjes heen kan kijken, en het snapt dat resultaat boeken komt door Hard & Smart werken. En die begrijpt dat de eventbranche heel sexy klinkt, maar ook gewoon hard buffelen is. 

Wij stellen uiteraard middelen ter beschikking om het maximale er uit te halen. Je hoeft dus echt niet alles zelf te doen. Soms zet je iets op, en soms voer je het ook zelf uit. Dat gaan we later bepalen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dus, krijg jij een kick van “get shit done”? En hou je net als wij ook van de vibe van evenementen? Reageer dan direct via mail naar hello@dutchstandardevents.com met je CV en motivatie.

Dutch Standard

Wij organiseren evenementen voor B2B opdrachtgevers met voornamelijk een fun randje, of een event met een verhaal. Keiharde regelaars meets creatieve geesten. Een compact bedrijf met grote projecten op haar naam.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024