Nu solliciteren

Impact maken als junior event producer bij dit bedrijf!

Functie Junior event producer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij ook zo een hekel aan alleen koffie halen en kopiëren? Liever écht meemaken hoe het werkt in een mediabedrijf? Zoek dan niet verder! Als junior producer bij ICP mag je meewerken aan de allergrootste events in de goeden doelen sector. Wij werken voor opdrachtgevers als KWF Kankerbestrijding, Alzheimer Nederland, WWF, Plan Nederland, Young Impact, Ministerie van Volksgezondheid en nog veel meer! Samen met het team Events werk je aan veel verschillende grote fondsenwervende evenementen voor onze opdrachtgevers en zo maak je samen met ons impact!

Werkzaamheden

Samen met het team Events werk je aan veel verschillende grote fondsenwervende evenementen voor onze opdrachtgevers en zo maak je samen met ons impact! Van groot tot klein, van bestaand tot nieuw, wij doen het allemaal. Veel van onze evenementen bedenken we helemaal zelf! Je gaat dus samen met het team Events brainstormen over toffe nieuwe ideeën en werk je mee aan het uitwerken hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een deel van de bestaande evenementen, per project zijn de werkzaamheden wisselend. Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en samen met je collega’s zet je alles op alles om het perfecte eindresultaat te leveren. De ultieme beloning is natuurlijk het aanwezig zijn bij een door jou georganiseerd evenement!

Gewenste profiel

Maar bovenal heb je zin om het team te versterken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging!

Wat bieden wij

Échte werkervaring, een breder netwerk, gezellige collega’s, flexibele uren, een mogelijkheid voor stageopdracht, stagevergoeding van € 400,- bruto bij fulltime stage (40 uur) en een kans om je te ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het vak. Na een stage bij ICP ben jij klaar voor een carrière in het event vak!

Ook hebben we een leuk eigen kantoor met op de begane grond ons eigen ICP-Café! Doordeweeks dus goede koffie en op vrijdagmiddag gegarandeerd een gezellige borrel!

Bedrijfspresentatie

I Care Producties B.V.

ICP wil impact maken. Ons hart gaat sneller kloppen van het ontwikkelen en produceren van concepten met maatschappelijke impact. Of het nu gaat om kwetsbare jongeren, eenzame ouderen, duurzaamheid, dierenleed of een impactvolle ziekte. Wij creëren content die maatschappelijke onderwerpen aan de kaak stelt, agendeert of verdiept. Dat doen we het liefst met een zo groot mogelijk bereik door grote publieksevenementen, entertainment op televisie en succesvolle campagnes via social en online. Het evenementen team produceert zo’n 50 evenementen en campagnes per jaar!

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, heeft een eigen café en vanuit daar werken wij met zo’n 45 collega’s aan onze mooie evenementen en televisieprogramma’s. Meer weten over ons team en de projecten die we doen, kijk dan op www.icp.nl of bekijk ons YouTube account: https://www.youtube.com/user/Icareproducties

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024