Nu solliciteren

Kom langs voor écht een chille stage | Amsterdam Centrum / €450

Functie Marketing en Communicatie Meewerk/ afstudeer stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je gek op festivals en hou je van goede koffie? Maximal is op zoek naar een enthousiaste kandidaat die invulling geeft aan deze Stage Marketing & Communicatie. Je werkt mee aan de mooiste reizen naar muziekfestivals in heel Europa, zoals Sziget, Awakenings, Melt, Rampage en Dour. Wil je werken bij een inspirerend en creatief bedrijf nabij Amsterdam Centraal Station? Kom dan ons team versterken en ga voor deze kans. Zowel geschikt voor meewerk- als afstudeerstages.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In je Stage Marketing & Communicatie kun je best veel kwijt. Maximal verzorgt avontuurlijke reizen naar buitenlandse muziekfestivals in 10 Europese landen. Iedere reis is een mini-event: we doen er alles aan om een mooie omlijsting van het festival samen te stellen. Geen simpele reizen van A naar B, maar reizen waar het festival direct is begonnen. We zoeken altijd naar de juiste communicatie via bijvoorbeeld social media, goede teksten en dito beeldwerk en e-mailmarketing. Een goede planning en organisatie zijn voorwaarden voor een geslaagde trip. Jij bent hier graag bij betrokken met je Stage Marketing & Communicatie.

Samen met jou bepalen we je leerdoelen en zorgen we ervoor dat je je stage- of afstudeeropdracht goed kunt uitvoeren. Een leuke tijd zul je zeker hebben. We geloven dat plezier op je stage ervoor zorgt dat je het beste uit jezelf haalt. Het biertje bij de weekafsluiting zal dan ook extra lekker smaken.

Bedrijfspresentatie

Maximal Trips

Maximal Trips is een innovatie travel platform waar festivalgangers van over heel Europa eenvoudig (bus-)vervoer, festival- & campingtickets en add-ons kunnen boeken voor hun favoriete festival.

Het is onze missie om festivals eenvoudig bereikbaar te maken voor iedereen vanuit heel Europa. We denken niet in grenzen of landen, maar in bereikbaarheid. Iedere festivalervaring begint met de reis ernaar toe. Hier komt veel bij kijken, denk aan de juiste vertrekplaats, aankomsttijd en uiteraard een comfortabele rit in een veilige touringcar. Het is onze taak om deze ervaring zo goed mogelijk te maken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024