Nu solliciteren

Stagiaire Recruitment gezocht bij dit bedrijf in Amstelveen!

Functie Stagiaire Recruitment
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amstelveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking (op fulltime basis)
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat wordt er gevraagd?

Als stagiair bij dit bedrijf leer je de fijne kneepjes van het vak, maar sta je ook in contact met onze opdrachtgevers. Jij ontdekt welke bedrijven en vacatures interessant zijn voor onze IT-professionals en weet die opdrachtgevers te bereiken. Door jouw online en offline skills ga jij geen uitdaging uit de weg. Ben jij communicatief vaardig, spreek je graag mensen aan en wil jij waardevolle commerciële ervaring opdoen? Dan zoeken wij jou!

Wat wordt er aangeboden?

Jij krijgt de mogelijkheid om mee te helpen aan het succes, van een jonge organisatie. Er staan grote plannen op de agenda. Dit betekent niet alleen dat je de vrijheid krijgt om je eigen initiatieven door te voeren, maar ook echt de verandering zichtbaar is.

Jouw werk als Stagiaire bij dit bedrijf

Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Amstelveen maar we bieden ook flexibele thuiswerk mogelijkheden. Je zal persoonlijk worden begeleid en je krijgt de ruimte om aan jouw onderzoeksvraag of project te werken. Je ontvangt een stagevergoeding van €500 bruto per maand (op fulltime basis). Je kan bij ons per direct starten met je stage. Heb je voorkeur voor een andere startdatum, dan kan dat ook in overleg!

Na het inwerktraject weet jij als geen ander welke vacatures interessant zijn voor onze IT-professionals. Die kennis zet je in om zowel binnen als buiten jouw netwerk passende opdrachten te zoeken. Ondersteunend kan je natuurlijk ook gebruik maken van social-mediakanalen, marketing uitingen, ons huidige portfolio en de kennis die jij middels intensieve begeleiding van ons krijgt. De werving van potentiële IT-ers of opdrachtgevers kun je helemaal op je eigen manier aanpakken.

Naast bovenstaande werkzaamheden ondersteun je je collega’s met de dagelijkse en ad-hoc werkzaamheden, geen dag is hetzelfde.

De organisatie zelf

dit bedrijf is een IT-recruitment bureau dat zich niet alleen toelegt op werving en selectie maar ook een groot aantal IT-professionals zelf in dienst heeft. Deze professionals worden gedetacheerd bij opdrachtgevers. We zijn een hecht team en groeien enorm hard. Wij onderscheiden ons op de markt door onze persoonlijke aanpak en door een betrokken en eerlijke benadering.

BORN-IT Professionals

Bij BORN-IT Professionals staan onze medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij of voor BORN-IT Professionals aan het werk is, goed tot zijn recht komt en het bovenal als plezierig ervaart.

Wij onderscheiden ons van andere Recruitment Bureaus door de echte persoonlijke aandacht te garanderen. We hebben voor iedere medewerker een toegewijde Jobcoach die bijdraagt aan de ontwikkeling van onze ICT Professionals. Dat betekent dat wij er niet alleen voor zorgen dat iedereen in zijn kracht wordt gezet binnen zijn of haar functie, maar ook dat iedereen het naar zijn zin heeft!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024