Nu solliciteren

Event management/ recreatie/ buitensport begeleider stagiairs gezocht bij dit bedrijf door heel Nederland!

Functie Event/ recreatie / buitensport begeleider stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie Ewijk, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ik zal ons even kort voorstellen. Wij zijn dit bedrijf! Ons doel is in 2030 leuke uitjes te organiseren voor 1 miljoen mensen! Ambitieus? Zeker! Haalbaar? Ongetwijfeld! Maar daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Naast bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en tientallen uitjes zijn er nog veel meer uitdagende events die bij ons plaatsvinden. Nu al jaarlijks voor bijna een kwart miljoen bezoekers per jaar! Kijk gerust even op onze website: …dustry.nl

Geen dag is bij ons hetzelfde en wij bieden daardoor dus ook een uitdagende en veelzijdige stageplek aan! Wij zijn op zoek naar stagiairs voor het organiseren en begeleiden van onze events. Ben jij spontaan, servicegericht en niet bang om voor grote groepen te staan? Ben jij een echte gangmaker en weet jij hoe je mensen enthousiast kan krijgen? Solliciteer dan snel bij het leukste bedrijf van Nederland!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Denk jij nou: jaaaaaa, hier MOET ik gaan stage lopen? Solliciteer dan snel!

Fundustry Adventures

Ik zal ons even kort voorstellen. Wij zijn Fundustry Adventures! Ons doel is in 2030 leuke uitjes te organiseren voor 1 miljoen mensen! Ambitieus? Zeker! Haalbaar? Ongetwijfeld! Maar daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Naast bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en tientallen uitjes zijn er nog veel meer uitdagende events die bij ons plaatsvinden. Nu al jaarlijks voor bijna een kwart miljoen bezoekers per jaar!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024