Nu solliciteren

Uitdagende Sales stage in Amersfoort!

Functie Inside Sales Accountmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Haal je energie uit het behalen van de targets? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Inside Sales Accountmanager bij PinDirect werk je in een snelgroeiende organisatie en speel je een belangrijke rol bij het behalen van onze doelstellingen. Je bent een daadkrachtig en proactief persoon die zin heeft om met ons het verschil te maken voor de klant!

Werkzaamheden

Functieomschrijving

Je komt te werken binnen het verkoopteam op de afdeling Sales. Als Inside Sales Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de groei van ons klantenbestand. Je werkt actief mee aan het realiseren van mijlpalen en verliest de gekozen strategie niet uit het oog. Je adviseert prospects en klanten bij hun keuzes en sluit zelfstandig contracten af, met als resultaat; een grotere klanttevredenheid en het behalen van onze omzetdoelstellingen. Je hebt veelvuldig telefonisch klantcontact en verstuurt op maat gemaakte offertes. Het actief opvolgen hiervan en het vastleggen van gegevens zijn onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Kortom een grote uitdaging, met veel afwisseling! Dit doe je samen met jouw directe collega’s Matthijs en Kalvin, waarbij jullie ondersteuning krijgen vanuit Marketing.

Taken

Gewenste profiel

Waar worden wij enthousiast van?

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Wie zijn wij?

Cyber & Mason is een platte en ondernemende organisatie in scale-up fase. Onder de merknaam PinDirect zijn wij leverancier van diverse type pinautomaten. Voor onze klanten verzorgen wij als geautoriseerd Betaaldienstverlener een snelle & betrouwbare verwerking van hun betaaltransacties. De sfeer onderling is open en informeel.

Onze kernwaarden zijn: Groei, Trots, Toewijding & Plezier. Vanuit deze waarden ondersteunen wij initiatieven die bijdragen aan een betere maatschappij en motiveren wij onze medewerkers om duurzame verandering te creëren.

PinDirect by Cyber & Mason

PinDirect is het label van Cyber & Mason B.V. PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij leveren complete betaaloplossingen voor pin- en creditcardtransacties. Wij zijn gevestigd in het midden van land, in 'Het Gymnasium' in Amersfoort.

PinDirect is uw alles-in-één dienstverlener op het gebied van betaaloplossingen. We leveren u niet alleen de pinautomaten, maar verzorgen ook de transactieverwerking en de service. Met alle mogelijke vragen kunt u terecht bij één aanspreekpunt: PinDirect. Andere overeenkomsten met een bank, provider of andere leveranciers, zijn met de PinDirect PinPakketten voorgoed verleden tijd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024