Nu solliciteren

Stage sales en Marketing beschikbaar met €1000, tot €1500 stagevergoeding

Functie B2B Lead Creator
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum, Nederland
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Standaard stagevergoeding bedraagt 250,- per maand. Je krijgt ook 20 per afspraak die je maakt en je kunt in aanmerking komen voor een continuïteitsbonus.
Stagevergoeding € 250 - 1500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stage mogelijkheden bij FleetLeads

Een stage bij FleetLeads bestaat uit twee delen. Enerzijds ga je de fijne kneepjes van de functie van B2B Lead Creator leren. Daarnaast is er ruimte voor het opzetten en uitvoeren van een project die past bij jouw opleiding en die waarde creëert voor ons bedrijf. Aan het einde van je stage heb je een hele waardevolle basis van verkooptechnieken opgebouwd, een relevant stage project afgerond én je bent onderdeel geworden van ons gezellige team!

Wat is FleetLeads

FleetLeads is een data-driven direct marketing bedrijf. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers in contact komen met hun ideale prospect! Dit doen wij door onze rijke database heel efficiënt in te zetten en gebruik te maken van goede gesprekstechnieken. Wij overtuigen prospects op inhoud en maken écht kansrijke afspraken. Dit maakt ons uniek in de markt!

\<…m/dit bedrijfhilversum>

\<…m/@dit bedrijf>

Werkzaamheden

Wat doet de B2B Lead Creator?

Je gaat beginnen met leadverrijking. Door het stellen van de juiste vragen en zorgvuldig de informatie te verwerken, zorg je ervoor dat het team veel gemakkelijker afspraken kan maken. Blijk je een talent te hebben voor gesprekken, dan ga je door naar leadgeneratie. Je gaat dan kansrijke afspraken maken voor onze opdrachtgevers. Jouw inzet leidt tot een schat aan verrijkingen, kansrijke afspraken en het succes van het bedrijf. Er is van alles mogelijk. Daarom willen we samen kijken naar een stageopdracht die past bij jouw studie én die waardevol is voor ons. Daar komt natuurlijk een stagevergoeding en een leuke bonus per afspraak bij kijken. Een paar ideeën:

…m/dit bedrijfhilversum

…m/@dit bedrijf

Gewenste profiel

Herken jij je in het volgende profiel, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij

Interesse? Bel ons op 085-4013548 of stuur je CV naar \<lisa.van.brakel@fleetleads.nl>

Leadwijzer

Wat is LeadWijzer? LeadWijzer is een direct marketing bedrijf gebouwd op een rijke database. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers in contact komen met hun ideale prospect. Dit doen wij door onze zeer rijke database heel efficiënt in te zetten. Wij weten precies welke bedrijven wanneer in de markt zijn en of ze passen bij de wensen van onze opdrachtgevers. Daardoor kom je als B2B Lead Creator warm binnen en bel je op het moment dat het voor de prospect relevant is. Door de trainingen en persoonlijke begeleiding die we je bieden, zal je de kans krijgen om je commerciële talenten verder te ontwikkelen. De sterke commerciële basis die je bij ons ontwikkeld hebt, zal voor de rest van je verdere carrière erg waardevol zijn.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024