Nu solliciteren

Graphic Design stage bij dit bedrijf

Functie Graphic Designer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een student in de laatste jaren van een Design of Creatieve studie, wil je impact maken en zoek je een stage waarmee je bijdraagt aan maatschappelijke projecten van goede doelen? Een plek met de mogelijkheid om door te groeien naar een vaste baan?
Neem je verantwoordelijkheid en **ben je gek op voetbal?
**
Dan hebben wij de perfecte plek voor jou!

Bij dit bedrijf is het onze missie om toonaangevende fan engagement solutions te ontwikkelen. Dit doen we door samen te werken met de grootste sportclubs en spelers ter wereld. We streven ernaar om onze partners voortdurend te verrassen met nieuwe innovaties.

Werkzaamheden

Content is key binnen onze marketing visie. Onder begeleiding van onze Graphic Designers of senior marketing executives zal je werken aan elk aspect van designs voor zowel ons platform, social media, als ook de content die we leveren aan de clubs voor elke veiling. Ons doel is om altijd op te vallen, anders te zijn en zowel onze fans als de partnerclubs te verrassen. Onze marketing afdeling staat nooit stil en is altijd op zoek naar nieuwe kansen om de best mogelijke content aan de clubs te leveren. Daarbij benaderen we nieuwe markten over de hele wereld. Deel uitmaken van ons designteam vereist creativiteit en initiatief.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ons sollicitatieproces bestaat uit drie rondes:

Twijfel niet en neem contact op met Ruben Davids.
Email: \<Ruben@matchwornshirt.com>

Bedrijfspresentatie

MatchWornShirt

At MatchWornShirt it’s our mission to be the world's leading fan engagement platform. We do this by partnering with the world's biggest sports teams and players. We continuously surprise our clients and customers with new innovations driven by our technological expertise.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024