Content Creator worden in de muziekindustrie? dit bedrijf heeft nog 1 stageplek beschikbaar in Rotterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Content creator/Marketing manager
  • Wanneer
    Ingetrokken 1 - 52 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ready voor een stage in de muziekindustrie?

dit bedrijf is een muziek service & tech start-up. Wij bieden services aan die onafhankelijke artiesten en labels nodig hebben om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. We werken samen met artiesten om hun doel te bereiken en ondersteunen ze met onze services. Wij bieden onder andere playlist-promotie, digitale distributie en royalty administratiesoftware, marketing- en juridisch advies aan. Door deze services aan te bieden, slaan wij de handen ineen om een eerlijk speelveld te creëren en obstakels weg te nemen, zodat onafhankelijke artiesten een blijvende impact kunnen maken op de industrie. 

Je zult tijdens jouw stage worden begeleid door een ervaren marketingmanager, en een team van industry professionals, waardoor we geloven dat we voor elk onderwerp de juiste persoon in het team hebben om jou te leren wat je nodig hebt, zodat je straks vol goede moed aan de slag kunt gaan!

Werkzaamheden

Als stagiair content creator speel je een essentiële rol bij het creëren van boeiende content voor ons bedrijf, social media kanalen, marketingdoeleinden en partners. Je werkt actief mee aan het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve contentstrategie. Je produceert hoogwaardige video's, afbeeldingen en geschreven content, en helpt bij het vergroten van ons bereik en de betrokkenheid van ons publiek. Daarnaast werk je samen met partners aan co-branded content om gezamenlijke initiatieven te ondersteunen. Deze stage biedt een waardevolle kans om jouw creatieve talenten te ontwikkelen en hands-on ervaring op te doen in een professionele omgeving, terwijl je bijdraagt aan het succes van ons bedrijf en onze partners.

Laten we samen kijken waar jouw passie ligt, en ervoor zorgen dat jij tijdens jouw stage bij ons een flinke boost werkervaring mee krijgt om van je passie, je beroep te kunnen maken!

Gewenste profiel

  • Videobewerking: Ervaring met videobewerkingssoftware zoals Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro of vergelijkbare programma's.
  • Grafisch ontwerpvaardigheden: Bekendheid met grafisch ontwerpsoftware zoals Adobe Photoshop, Illustrator of andere relevante tools.
  • Creativiteit: Een creatieve mindset en het vermogen om originele en boeiende ideeën te bedenken voor video's en grafische ontwerpen.
  • Technische kennis: Basiskennis van camera-apparatuur, belichting en geluidsopname voor videoproductie.
  • Zelfstandigheid: In staat zijn om zelfstandig te werken aan projecten en taken te voltooien binnen de gestelde deadlines.
  • Communicatieve vaardigheden: Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, evenals het vermogen om effectief samen te werken in een teamomgeving.
  • Oog voor detail: Nauwkeurigheid en aandacht voor detail bij het bewerken van video's en het maken van grafische ontwerpen.
  • Leergierigheid: Bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf voortdurend te ontwikkelen op het gebied van videoproductie en grafisch ontwerp.
  • Passie voor visuele media: Een aantoonbare passie voor videoproductie, storytelling en grafisch ontwerp.

Wat bieden wij

We gaan regelmatig samen op pad om leuke dingen te doen, of dit nu een potje padel is, een lunch buiten de deur of een tof evenement, wanneer je stage bij ons loopt ben je part of the team! We zijn allemaal erg gemotiveerd, en werken hard om successen te behalen. Dit betekent dat we een directe, en ambitieuze werksfeer hebben. We vinden het heel belangrijk dat onze bedrijfscultuur veilig is. Zo geven en ontvangen we allemaal feedback, ongeacht wat jouw functie is. We gaan op een eerlijke en vertrouwde manier met elkaar om en verwachten dit van iedereen. 

Benieuwd geworden? Kijk op …m

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Entertainment / Events
  • Micro (1-9)
  • Rotterdam, Nederland