Nu solliciteren

Content Creator worden in de muziekindustrie? dit bedrijf heeft nog 1 stageplek beschikbaar in Rotterdam!

Functie Content creator/Marketing manager
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 0 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ready voor een stage in de muziekindustrie?

dit bedrijf is een muziek service & tech start-up. Wij bieden services aan die onafhankelijke artiesten en labels nodig hebben om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. We werken samen met artiesten om hun doel te bereiken en ondersteunen ze met onze services. Wij bieden onder andere playlist-promotie, digitale distributie en royalty administratiesoftware, marketing- en juridisch advies aan. Door deze services aan te bieden, slaan wij de handen ineen om een eerlijk speelveld te creëren en obstakels weg te nemen, zodat onafhankelijke artiesten een blijvende impact kunnen maken op de industrie. 

Je zult tijdens jouw stage worden begeleid door een ervaren marketingmanager, en een team van industry professionals, waardoor we geloven dat we voor elk onderwerp de juiste persoon in het team hebben om jou te leren wat je nodig hebt, zodat je straks vol goede moed aan de slag kunt gaan!

Werkzaamheden

Als stagiair content creator speel je een essentiële rol bij het creëren van boeiende content voor ons bedrijf, social media kanalen, marketingdoeleinden en partners. Je werkt actief mee aan het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve contentstrategie. Je produceert hoogwaardige video's, afbeeldingen en geschreven content, en helpt bij het vergroten van ons bereik en de betrokkenheid van ons publiek. Daarnaast werk je samen met partners aan co-branded content om gezamenlijke initiatieven te ondersteunen. Deze stage biedt een waardevolle kans om jouw creatieve talenten te ontwikkelen en hands-on ervaring op te doen in een professionele omgeving, terwijl je bijdraagt aan het succes van ons bedrijf en onze partners.

Laten we samen kijken waar jouw passie ligt, en ervoor zorgen dat jij tijdens jouw stage bij ons een flinke boost werkervaring mee krijgt om van je passie, je beroep te kunnen maken!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We gaan regelmatig samen op pad om leuke dingen te doen, of dit nu een potje padel is, een lunch buiten de deur of een tof evenement, wanneer je stage bij ons loopt ben je part of the team! We zijn allemaal erg gemotiveerd, en werken hard om successen te behalen. Dit betekent dat we een directe, en ambitieuze werksfeer hebben. We vinden het heel belangrijk dat onze bedrijfscultuur veilig is. Zo geven en ontvangen we allemaal feedback, ongeacht wat jouw functie is. We gaan op een eerlijke en vertrouwde manier met elkaar om en verwachten dit van iedereen. 

Benieuwd geworden? Kijk op …m

Ben jij ready om er samen een succes van te maken?

Stormi capital

Welkom bij Stormi Capital!

Als muziek service & tech start-up zijn we trots op onze artist first approach. Bij Stormi Capital vinden we het belangrijk om onafhankelijke artiesten en labels te ondersteunen, zodat ze succesvol kunnen zijn in de muziekindustrie. Van digitale distributie en royalty-administratiesoftware tot waardevolle gegevensinzichten, playlist-promotie en professionele ondersteuning, wij bieden alles wat artiesten en labels nodig hebben om hun muzikale carrière naar een hoger niveau te tillen.

In het vierde kwartaal van 2023, lanceren we onze langverwachte app. Deze app is speciaal ontwikkeld om onafhankelijke artiesten en labels in de Benelux te ondersteunen. Ons doel is om onze app en diensten te vestigen in deze regio, om vervolgens uit te breiden naar andere groeigebieden in het buitenland.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding om onafhankelijke artiesten en labels te versterken en een gelijk speelveld te creëren in de muziekindustrie. We willen de traditionele beperkingen en obstakels wegnemen, zodat onafhankelijke artiesten en labels vol vertrouwen hun kunst kunnen delen en een blijvende impact kunnen maken.

We zijn verheugd als je ons team wilt versterken en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Bij Stormi Capital hebben we een missie om de muziekindustrie te revolutioneren en de impact van onafhankelijke artiesten te vergroten. Samen kunnen we een verschil maken en een nieuwe standaard vestigen voor succes in de muziekindustrie.

Laten we samen aan de slag gaan en de toekomst van de muziekindustrie vormgeven!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024