Nu solliciteren

Unieke F&B Stage bij Jaz Hotel | Winner of the Dutch Hotel Award 2019! Vergoeding 700,-

Functie F&B Stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Per maand voor full time
Stagevergoeding € 750
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij een geweldige stageperiode meemaken op een leuke locatie met gezellige collega’s en daarnaast ook nog eens alles leren over F&B?
Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Jaz in the city is een uniek hotel met focus op technologie, muziek en design. Met een ideale ligging tussen de Ziggo Dome en de Arena trekken wij uiteenlopende, gezellige gasten aan. Wij zijn continu bezig met het creëren en vernieuwen van een unieke beleving zowel voor onze gasten als medewerkers!

Wat ga jij doen?

Als stagiair op de Food & Beverage afdeling zal jij medeverantwoordelijk zijn voor alle F&B facetten in ons hotel. Te denken valt aan het serveren van ontbijt in onze mooie ontbijtzaal en het bedienen van gasten in ons restaurant. Dit doe je allemaal met enthousiasme en regelmatig onder het genot van live muziek!
Niet alleen ben je bij Jaz verzekerd van een leuke en leerzame stage, ook na je stageperiode zijn er doorgroeimogelijkeden voor de echte toppers. Je zal deel uitmaken van een fijn en gezellig team waarbij je werkt in een omgeving waar altijd wat valt te beleven!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Let’s meet!###

Lijkt Jaz de ideale plek voor jou om stage te lopen? Reageer dan gelijk en stuur je CV en motivatie naar career.amsterdam@jaz-hotel.com. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.jaz-hotel.com.

Wie weet tot snel!

Bedrijfspresentatie

Jaz Amsterdam

Jaz in the city is in november 2015 nieuw geopend in Amsterdam. Het hotel is uniek in zijn soort en anders dan andere hotels in Amsterdam. Wij dansen op een nieuw soort ritme en hebben een hip, bijzonder en dynamisch concept in een creatieve werkomgeving vol met frisse perspectieven en inspiratie. Bij Jaz Amsterdam zijn wij continu bezig met het vernieuwen, verkennen en creeëren van een unieke beleving voor onze gasten.

Met 248 in-tune kamers, 11 offbeat suites, de Rhytms bar en restaurant, zijn wij the place-to-be voor de bezoekers van de Ziggo Dome of het centrum van Amsterdam. Wij verwelkomen graag onze gasten en geven hun een unieke beleving door onze muzikale pop-up optredens, lokale art en hartverwarmende hospitality.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024