Nu solliciteren

ALLROUND MEDIAMAKER GEZOCHT BIJ dit bedrijf!

Functie Allround mediastagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vanaf begin september 2023 hebben wij een aantal fulltime stageplekken beschikbaar. Je zal aan de slag gaan voor het online jongerenplatform Club Next of studentenplatform SPOT ON Mondriaan.

Werkzaamheden

CLUB NEXT Club Next maakt content over maatschappelijke en culturele thema's die NU onder jongeren spelen, met als doel jongeren te informeren, maar ook aan te zetten tot nadenken. Dit alles voor een betere toekomst! Deze content bestaat voornamelijk uit straatinterviews (zie @club.next), dus je zal veel op pad zijn. Draaidagen worden afgewisseld met kantoordagen; je bent dus iedere dag met iets anders bezig. Zie je dit wel zitten? Join the club!  

SPOT ON Mondriaan SPOT ON Mondriaan is hét onafhankelijke platform voor alle studenten van ROC Mondriaan (een mbo-onderwijsinstelling met meer dan 20.000 studenten, gevestigd in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk). Wij zijn de spreekbuis tussen school en de student. Ons doel is om mbo-studenten de waardering te geven die zij verdienen, hun stem te laten horen en hiermee verandering teweeg te brengen. Dit doen we door ons te focussen op online videocontent (Instagram TikTok: @spoton.mondriaan).  

Wil jij je sterk maken voor de stem van de student, houd je van afwisseling en sta je open voor een uitdaging? Dan is SPOT ON Mondriaan dé plek voor jou!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

dit bedrijf  Is een productiebedrijf dat voor verschillende online platforms produceert en daarnaast externe opdrachten uitvoert. Denk hierbij aan podcasts, aftermovies, promovideo's en nog veel meer! We zijn altijd op zoek naar jong mediatalent, om samen met professionals uit het werkveld vernieuwende content te produceren. Deze combinatie maakt ons uniek. We bieden jou de kans om ervaring op te doen op alle vlakken van het productieproces: van brainstorm tot montage en van presentatie tot camerawerk.

Wat bieden wij?

Even enthousiast als wij? Solliciteer dan snel. Vinden we leuk!

Bedrijfspresentatie

Academy Pictures

Academy Pictures werkt met de meest gedreven en creatieve mediatalenten. Door deze samenwerking dragen we bij aan het maatschappelijk belang van onderwijs.
Wij geloven in de synergie tussen jong talent en professionals en staan voor verrassende kwalitatief hoogwaardige content van zowel grote als kleine producties.

‘Talented Content’ is het credo van Academy Pictures. Kwaliteit staat daarbij bovenop. Wij bieden talenten de kans te groeien en excelleren op alle vlakken van productie.
Dit houdt in dat we altijd op zoek zijn naar de beste talenten om samen met professionals te werken aan uitdagende content.
Deze combinatie maakt ons uniek en vormt de leidraad voor nu en de toekomst om te produceren voor zowel de nationale- als de internationale markt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024