Nu solliciteren

Volg jij een opleiding in de richting grafische vormgeving en zoek je een uitdagende stage? Goed nieuws! NOMAD Outdoorgear heeft per direct plek voor een stagiair vormgeving/DTP.

Functie Stagiair(e) Vormgeving/DTP
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nootdorp, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Marktconform
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hé jij daar, ben jij een creatieveling met oog voor detail die dagelijks veel tijd besteed aan vormgeving en ben je op zoek naar een uitdagende stage waarbij je jezelf kan ontplooien en genoeg relevante werkervaring kan opdoen? Dan is onze openstaande functie als Stagiair Vormgeving/DTP perfect voor jou!

Als Stagiair(e) Vormgeving/DTP houd je je bezig met het ontwerpen van de on- en offline uitingen. Of het nu gaat om drukwerk, banners voor op de website of social media posts; jij draait je hand er niet voor om. Uiteraard is er voldoende tijd voor het uitvoeren van stage-opdrachten en zijn wij ook benieuwd wat jij wil leren en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je begint iedere dag met een goede kop koffie (of thee, als je dat lekkerder vindt). Je kruipt achter je laptop en gaat aan de slag in Adobe InDesign, Photoshop of een ander grafisch programma om de tofste content op te maken in de huisstijl van ons. We bieden jou een gezellige en informele werksfeer in ons fijne kantoor in Nootdorp. Je krijgt uiteraard begeleiding, maar daarnaast bieden wij jou ook veel verantwoordelijkheid en ruimte om eigen creativiteit in te brengen.

Bedrijfspresentatie

The Nomad Company B.V.

NOMAD is een producent van premium outdoorgear, opgericht in 1978. Inmiddels is NOMAD uitgegroeid tot Nederlands’ bekendste outdoormerk en is het een vast begrip geworden in de outdoorwereld. Vanuit dit erfgoed ontwikkelen de gepassioneerde ontwerpers van NOMAD elke dag weer met liefde mooie producten voor reislustige globetrotters.

NOMAD producten staan voor hoge kwaliteit en een lange levensduur. Van slaapzakken, slaapmatten en tenten tot wandelsokken, rugzakken en kleding. NOMAD heeft alles in huis voor een complete kampeer- en reiservaring.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024