Nu solliciteren

MARKETING/ EVENT STAGIAIR GEZOCHT BIJ dit bedrijf IN HOUTEN!

Functie MARKETINGSTAGIAIR(E) EVENTS
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Houten, Nederland
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van minimaal 4 dagen per week en exclusief nog eventuele reiskosten
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kom jij als hbo-stagiair ons marketingteam versterken?

Ben je enthousiast, creatief, weet je van aanpakken en is marketing helemaal jouw ding? Wil jij graag de door jou geleerde lesstof in de praktijk brengen en ervaring opdoen bij een innovatief mediabedrijf dat jaarlijks 130 zorg gerelateerde events in de markt zet? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou.

Wie zijn wij?

Bohn Stafleu van Loghum (onderdeel van het wereldwijde concern Springer Nature) is een van Nederlands grootste en meest toonaangevende mediabedrijven in de zorg. De Events afdeling organiseert jaarlijks meer dan 130 evenementen voor diverse doelgroepen, zoals verpleegkundigen, sociaal werkers, managers en bestuurders. Onze cultuur kenmerkt zich door resultaatgericht werken, openheid en eigenaarschap.

Werkzaamheden

Tijdens je stage ondersteun je de campagnemarketeers bij de promotie van onze events en congressen. Hierbij een voorproefje van wat jou te wachten staat:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat mag je van ons verwachten?

Hard werken wordt beloond! Je krijgt elke maand een stagevergoeding van maximaal € 500,00 bruto (dat is op basis van minimaal 4 dagen per week en exclusief nog eventuele reiskosten).  

Verder vinden we het belangrijk dat je na je stage kunt zeggen dat je écht wat bij ons hebt geleerd. Samen met je stagebegeleider vanuit Bohn Stafleu van Loghum kijk je daarom naar persoonlijke leerdoelen en wensen en maak je kennis met hoe een modern B2B-mediabedrijf werkt. Natuurlijk krijg je alle ruimte en ondersteuning bij het werken aan je onderzoek of implementatie-opdracht. Tot slot heb je de mogelijkheid om verschillende soorten trainingen en workshops te volgen.

Bovenal ervaar je bij ons een hele leuke werksfeer. Onze cultuur kenmerkt zich door resultaatgericht werken, openheid en eigenaarschap. En je gaat natuurlijk regelmatig mee naar congresdagen waar je veel van leert en veel positiviteit en energie van krijgt!

Interesse?

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Betty Kesteloo, Director Events, telefoonnummer +31(0)6 10 32 87 48

Solliciteren?

Stuur je motivatie via de button “Solliciteren”.

Verdere informatie

Verdere informatie over Springer Media BV kun je vinden op www.springermedia.nl, meer informatie over BSL op www.bsl.nl.

Bedrijfspresentatie

Springer Media B.V.

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich in het Nederlandse taalgebied richt op de gezondheidszorg en dat een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

Onder de vlag van Springer Healthcare Benelux bieden wij als dienstverlener toeleveranciers in de zorg op maat gemaakte medische content, bij- en nascholing en innovatieve communicatieoplossingen voor huisartsen, specialisten en tandartsen. Springer Healtcare Benelux is onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Healthcare, dat al meer dan 40 jaar als communicatiepartner onder andere de farmaceutische industrie ondersteunt om succesvol hun doelgroepen te bereiken.

Op mondiaal niveau maken wij deel uit van Springer Nature, dat 150 jaar ervaring heeft met het bevorderen van kennis en leren over de hele wereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024