Nu solliciteren

Stageplek als Grafisch/Media Vormgever bij dit bedrijf!

Functie Grafisch/Media Vormgever bij dit bedrijf
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Vianen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking En eventuele bonussen
Stagevergoeding € 150 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Welkom bij dit bedrijf, dé plek voor creatieve geesten zoals jij die de wereld van grafisch vormgeving willen verkennen! Als stagiair krijg je bij ons de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te werken aan spannende projecten. We geloven in het stimuleren van jouw creativiteit en bieden een ondersteunende omgeving waar je kunt groeien en leren van professionals. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw talent te zien schitteren! 💫🎨

Werkzaamheden

Als stagiaire ben je verantwoordelijk voor het maken van mooie en sfeervolle LED Neon impressies voor de klanten die we vervolgens, dankzij jouw grafische skills, produceren tot een mooi eindproduct.

Wat ga je doen?

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Solliciteer via Stageplaza.nl of stuur direct je motivatiebrief en CV naar esmee@theneoncompany.nl Wil je meer informatie over de stageplek bel dan naar 0624729477,

Bedrijfspresentatie

The Neon Company

The Neon Company is met ruim 10 jaar ervaring wereldwijd uitgegroeid tot één van de grootste Neon bedrijven, Daarbij zijn we groeiend bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en verkopen van Neon Signing. We creëren sfeervolle "grafische" impressies als voorbeeld voor onze klanten die we vervolgens produceren tot een daadwerkelijke LED Neon sign.

We werken met een jong team waarbij je een uniek beeld van de aanpak en groei zal zien maar ook een leuke en gezellige werksfeer zal ervaren. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om met ons mee te groeien, waar je eventueel de mogelijkheid hebt om bij ons te blijven met een leuk bijbaantje of een vaste baan!

Dus ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw creativiteit en veelzijdigheid kwijt kunt en waarbij je volop de ruimte krijgt om veel te leren? Solliciteer dan nu bij The Neon Company.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024