Nu solliciteren

HBO Event stage bij het leukste evenementenbureau van Nederland

Functie Stagiaire Event Planner / Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen bij het leukste evenementenbureau van Nederland? Grijp dan nu deze kans!

Wij zijn op zoek naar stagiaires voor onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Maastricht.

Bij dit bedrijf kun jij nu gelijk aan de slag als organisator van onze evenementen. Wij bieden je leuke collega’s en veel goede contacten, waar jij ook later baat bij kunt hebben! Bij ons leer je met verschillende mensen werken en ontwikkel je steeds meer talent als organisator van diverse feesten, party’s, events en themafestijnen. Tevens kom je in aanraking met toeristen en mensen die een geschikt feest zoeken voor hun bedrijfsuitje, bachelor party of familiefeestje. Ons aanbod heeft een zeer groot contrast en daar kun je alleen maar meer van leren!

Wat ga jij doen?

Het is een ‘meeloopstage’, wat inhoudt dat jij met onze ervaren krachten mee loopt, die al veel ervaring hebben opgebouwd en waar jij dus veel van kunt leren! Jouw werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit: (Zie werkzaamheden)

Kortom: ben jij klaar voor de stad? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar , t.a.v. … en vergeet niet je c.v. mee te sturen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

HuisBrand Events

Wie is Huisbrand Events?
Huisbrand Events is de overkoepelende evenementenorganisatie voor onze lokale evenementenbureaus in Nederland en België, met kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Maastricht. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam en onze nevenvestigingen organiseren wij alle evenementen voor bedrijven, vrienden en/of familie.

Onze missie
Samen met onze creatieve en enthousiaste medewerkers bedenken we tal van nieuwe, originele en markante arrangementen, uitjes en events. Hierbij willen we een breed publiek en ondernemingen vooral iets nieuws laten beleven. Onze evenementen zijn oergezellig, soms avontuurlijk, sportief, creatief, stimuleren teambuilding en zorgen altijd weer voor extra energie.

Onze werkwijze
Professioneel, gedetailleerd en gemotiveerd. Wij benaderen iedereen persoonlijk en vanuit een flexibele werkhouding. Bij Huisbrand Events is alles mogelijk, uw eigen ideeën zijn uiteraard ook onze inspiratie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024