Nu solliciteren

Stage Eventmanagement bij Domstad Evenementen

Functie Stagiaire Event Planner / Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je stage lopen bij het leukste evenementenbureau van Nederland? Nu krijg je de kans!

Domstad Evenementen organiseert de leukste evenementen in Nederland. Bij ons is niks onmogelijk. Naast Domstad Evenementen zal je ook werken voor onze dochterbedrijven.

Wij bieden een zelfstandige startersfunctie in een fijne werkomgeving, het is een dynamische stage binnen een informeel team met gemotiveerde collega’s in hartje Utrecht.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die het leuk vindt om uitjes te organiseren voor bedrijven, families en/of toeristen. Bij ons organiseer je zelf het arrangement van A tot Z en krijg je eigen projecten in beheer.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden en past deze functie perfect bij jou? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar jeroen@domstadevenementen.nl

HuisBrand Events

Wie is Huisbrand Events?
Huisbrand Events is de overkoepelende evenementenorganisatie voor onze lokale evenementenbureaus in Nederland en België, met kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Maastricht. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam en onze nevenvestigingen organiseren wij alle evenementen voor bedrijven, vrienden en/of familie.

Onze missie
Samen met onze creatieve en enthousiaste medewerkers bedenken we tal van nieuwe, originele en markante arrangementen, uitjes en events. Hierbij willen we een breed publiek en ondernemingen vooral iets nieuws laten beleven. Onze evenementen zijn oergezellig, soms avontuurlijk, sportief, creatief, stimuleren teambuilding en zorgen altijd weer voor extra energie.

Onze werkwijze
Professioneel, gedetailleerd en gemotiveerd. Wij benaderen iedereen persoonlijk en vanuit een flexibele werkhouding. Bij Huisbrand Events is alles mogelijk, uw eigen ideeën zijn uiteraard ook onze inspiratie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024