Nu solliciteren

Stage Social Media manager en PR manager bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stage PR en Social manager mode of beauty
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Afhankelijk van de duur van de stage, leeftijd, CV en opleidingsniveau, varieert onze stagevergoeding tussen de 200 en 400 euro op basis van 5 dagen.
Stagevergoeding € 200 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf biedt een geweldige stage waarbij je alles leert over paid - owned - earned communicatie en hoe je een succesvolle campagne op zet. Ons kantoor werkt voor Nederlandse en internationale merken waardoor je veel leert over verschillende bedrijven en hun strategieën om producten in de markt te zetten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die barst van energie, een passie heeft voor tekst en communicatie, en niet terugdeinst voor een hands-on aanpak. Bij ons ga je niet alleen met tekst aan de slag, maar ook met stylisten en journalisten. Bovendien bieden wij een leerprogramma aan, perfect afgestemd op jouw opleidingsdoelen. Uitblinkers krijgen bij ons zelfs de kans om aan zelfstandige projecten te werken.

Wat bieden wij:

Een onvergetelijke stage-ervaring in een hecht team met een informele werksfeer en een platte organisatiestructuur. Het kantoor van fs AGENCY is gevestigd in een historisch pand aan een van de meest mooie grachten in Amsterdam. We houden van samen sparren om geweldige ideeën te creëren, dit is iets wat wij stimuleren bij iedereen, ook onze stagairs! Ook ga je mee naar events dit kan zijn lifstyle, skincare of make-up events zijn, een super cool inkijkje achter de schermen! Oja en de goodiebags niet te vergeten, oh lord. Wij kijken er nu al naar uit, jij ook?

fs AGENCY

fs AGENCY is gespecialiseerd in PR voor Mode, Beauty en Lifestyle met topmerken in de portfolio zoals Passionata, Chantelle, Beachlife, Claudia Strater, Comma, Paula's Choice, Dr. Hauschka, Embryolisse en vele, vele anderen. Ons kantoor is gevestigd op een van de mooiste grachten in Amsterdam, de Brouwersgracht in een 17e eeuws dubbel pakhuis en heeft een geweldig team en een informele werksfeer. Meer informatie is te vinden op www.fsagency.nl

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024