Nu solliciteren

Word jij onze nieuwe stagiair(e) bij dit bedrijf?

Functie Stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Geldrop, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij dit bedrijf? Dat kan! Kijk hier welke stagemogelijkheden er zijn. Zit er op dit moment geen specifieke of passende stage vacature voor jou tussen, dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Wij komen graag in contact met enthousiaste en ambitieuze studenten.

De veelzijdigheid aan werkzaamheden en onderwerpen die je bij dit bedrijf tegenkomt, maakt ons de ideale plek om mee te kijken, ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen.  

Wie ben jij?

Gewenste profiel

Wat bieden wij

INTERESSE?

Mail dan je CV en motivatie naar marketing@ogz.nl en wij komen er snel bij je op terug. Mocht er een match zijn dan kijken we samen naar een passende invulling van je stage. Tot snel!

OGZ bv

Servicegericht, dynamisch en enthousiast, dat is OGZ! We zijn een onafhankelijk organisatie bureau dat zelfstandig vakbeurzen en congressen ontwikkelt en organiseert. In de afgelopen 26 jaar zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse beurzenlandschap en daarbuiten. Gevestigd in regio Eindhoven werken wij iedere dag vol passie en plezier om van elke productie samen een groot succes te maken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024