Nu solliciteren

Super Journalistiek - Content stage in Rijswijk

Functie Content - Editors
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rijswijk (ZH), Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2024
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Stage vergoeding conform
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Digifotopro () – Digifotostarter () - Winmagpro () – Baaz (…az.nl)  – Connected zijn dé platformen waar je voor stage komt lopen zie ook …ipboardmedia.nl.

Je werk zie je direct terug in onze print magazines en digitale magazines en uiteraard ook online. Met een mooi bereik, fantastische magazines en uitgebreide online community valt er bij ons echt genoeg te doen en te leren.  We zijn dan ook altijd op zoek naar Content Stagiairs voor social media / print en websites !

Werkzaamheden

Als Stagiair Content/Social media  ga je aan de de slag met onze platformen. Je houdt je dagelijks bezig met het plaatsen van berichten online -  het verzamelen van content – het optimaliseren van content en uitwerken van interviews en artikelen voor print.

Jouw artikelen worden gepubliceerd voor een publiek van honderdduizenden lezers. Met verloop van de stageperiode raakt jouw portfolio stampvol. De (media-)ervaring die je in een team van doorgewinterde Content Editors opdoet is regelrecht inzetbaar op de arbeidsmarkt. Tevens hebben wij om de 3 weken een van de beste SEO specialisten op bezoek – je leert bij ons hoe je dit moet toepassen op de door jou gemaakte artikelen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je een eerste gesprek van maximaal 20 minuten bij ons op kantoor –  zorg dat je alles bij je hebt zoals stageopdrachten – terugkomdagen etc. – je maakt dan kennis met je stage praktijk begeleider en we gaan kijken of alles aansluit – je ontmoet dan ook jouw interne stagebegeleider – hij is er voor jou en zorgt dat alles tussen jou, school en bedrijf vlekkeloos verloopt.  Nadat je bent aangenomen begint je onboarding bij Clipboard Media & Content - Gedurende deze periode leer je de organisatie en je collega’s kennen via een inwerktraject.

We vinden het belangrijk dat je je pijlsnel thuis voelt. Daarom maak je vlot kennis met je collega’s en team. We behandelen je als 100% nieuwe collega – dat is belangrijk zodat je alle processen doorloopt van het werken binnen en bij een bedrijf. 

We zien je aanmelding/sollicitatie graag tegemoet – graag zo volledig mogelijk per mail – dat betekend : - stage periode ? opleiding ?  terugkomdagen ? etc..

Clipboard Media

Content maken is waar we goed in zijn en wat we doen - alle ruimte voor ideeen en om te groeien.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2024