Nu solliciteren

Sales Resource Consultant: Jong, ambitieus en ondernemend. Spreekt jou dat aan?

Functie Sales Resource Consultant
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Een stagevergoeding van € 400 excl bonussen oplopend tot € 1000 (bruto per maand).
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij TA hoef je niet alleen koffie te halen. Je wordt begeleid door professionals die het leuk vinden om jong talent te helpen die zelf vaak bij TA blijven plakken na een succesvol doorlopen stageperiode. Er zijn altijd meerdere stagiairs aan het werk waarmee je een kleine kick off zal doorlopen en waar je mogelijk een vriendschap voor het leven zal ontwikkelen.

Werkzaamheden

Check check, double check Wat je precies gaat doen hangt af van jouw werkdag. Je zal jouw sales vaardigheden toepassen op  de werkvloer en heel veel praktijkervaring op doen. je ontwikkelt je salestechnieken naar een nieuw niveau en werkt aan een eigen netwerk binnen Life Sciences. Doordat je nauw contact houdt met de professionals tijdens het recruitmentproces bouw je een vertrouwensband op die je de rest van je loopbaan kan koesteren

Gewenste profiel

Wat is jouw talent?

Wat bieden wij

Wat jij krijgt: Een hele goede deal natuurlijk. Jouw carrière start op een plek waar we informeel met elkaar werken, altijd klaar staan voor jouw vragen en waar wekelijks een mini ping pong tournament wordt georganiseerd. Je zal ruimte krijgen om te leren en te ontwikkelen en er zal ruimte zijn om jouw goede ideeën op tafel te leggen. Door ons kleine maar erg sociale team zal je met open armen worden ontvangen en werken we samen naar een gezamenlijk doel: het ondersteunen van bedrijven met het vinden van de beste talenten!

Daarnaast, hebben we nog voor jou:

Mocht dit je aanspreken?

Neem dan contact op met Jan Paul de Wolf op 06-41841595 of mail naar \jp@talent-associates.nl! Direct naar kantoor kan via 020 700 8888 of jp@talent-associates.nl

(We hebben meerdere plekken beschikbaar, dus mocht je met een vriend of vriendin stage willen lopen? Is dit ook zeker mogelijk.)

Talent Associates B.V.

Jouw carrière start op een plek waar we informeel met elkaar werken, altijd klaar staan voor jouw vragen en waar wekelijks een mini ping pong tournament wordt georganiseerd. Je zal ruimte krijgen om te leren en te ontwikkelen en er zal ruimte zijn om jouw goede ideeën op tafel te leggen. Door ons kleine maar erg sociale team zal je met open armen worden ontvangen en werken we samen naar een gezamenlijk doel: het ondersteunen van bedrijven met het vinden van de beste talenten in de Food en Farmaceutische industrie!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2024