Nu solliciteren

Meewerkstage Facilitair (HBO) AS Watson Benelux in Renswoude!

Functie Stagiair Facilitair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Renswoude, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stage lopen en heel veel leren bij een topwerkgever met mooie merken! We kunnen je één garantie geven: geen dag is hetzelfde, saai is het bij ons nooit! Bij ons krijg je werkplezier en een snelle omgeving waarin je heel veel kunt leren. In een betrokken, gezellig en divers team werk je samen met je collega’s aan de groei van onze organisatie én een mooiere wereld! Waar wacht je nog op? Neem een kijkje in de keuken van onze succesvolle retailorganisatie met bekende merken als Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous.

Werkzaamheden

Vanaf februari hebben wij weer een super leuke stageplek open staan en kan je mee werken op de Facilitaire afdeling. Ons hoofdkantoor in Renswoude wordt groots verbouwd in verschillende fases. In maart 2024 is de oplevering van de eerste fase en dat betekent dat de ruim 600 werkplekken in korte tijd verhuisd moeten worden, het nieuwe gedeelte ingericht moet worden en het huidige deel leeg gehaald moet worden. Een behoorlijk project met veel verschillende aspecten. We kunnen jouw hulp daarom goed gebruiken! 

Benieuwd wat je bij ons gaat doen als stagiair?

Écht meedoen! Koffie halen én printen kunnen we zelf wel! Als stagiair doe je bij ons echt mee. Je gaat meewerken op de afdeling en levert een actieve bijdrage. Je mag (externe) afspraken bijwonen en meelopen met verschillende vakprofessionals zoals de facilitair coördinatoren, receptie, postkamer, schoonmaak en catering. En dit is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Heel veel leren. We zeiden het al: we zijn een topwerkgever. En in deze stage krijg jij een kijkje in de keuken van een of meer afdelingen binnen onze succesvolle organisatie.

Jouw kennis in de praktijk brengen. Boeken en colleges zijn leerzaam, maar het is toch ontzettend tof om de door jou opgedane kennis in de praktijk te brengen? Bij ons werk je zowel samen als zelfstandig. Zo heb jij de ruimte om eigenaarschap te pakken en tegelijkertijd heel veel van vakgenoten te leren.

Doen waar jij gelukkig van wordt. Wij kijken naar jouw leerdoelen en persoonlijkheid. Op basis daarvan kijken we samen welke werkzaamheden bij jou passen. Initiatief wordt bij ons gewaardeerd.

De tijd nemen voor je studie. Een stage is geen doel an sich. Het is een belangrijk onderdeel van jouw studie. Heb je tijd nodig voor opdrachten of onderzoek? Die ruimte is er!

Dus ben je op zoek naar een interessante en leerzame stage binnen jouw vakgebied? Solliciteer direct en 'be part of more!'

Gewenste profiel

Je weet wat je wil en wil echt iets uit jouw stage halen! Er is ontzettend veel mogelijk. En we vinden het fijn als jij zelf initiatief neemt en ons laat weten wat jij wil leren en ontdekken in deze stage. En verder….

Wat bieden wij

Solliciteer en #bepartofmore

Kom jij ons team vanaf februari 2024 versterken voor een periode van circa 5 maanden en minimaal 4 dagen per week? Solliciteer direct via deze link: Meewerkstage Facilitair (HBO) AS Watson Benelux Renswoude - Werken bij AS Watson

Bedrijfspresentatie

AS Watson Benelux

AS Watson is marktleider in health & beauty. Je kent onze winkelformules in de Benelux vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Je vindt ons in Nederland, België en Luxemburg.

AS Watson is onderdeel van de AS Watson Group. ’s Werelds grootste internationale health en beauty retailer met ruim 16.000 winkels, 12 retailmerken in 28 markten en meer dan 130.000 medewerkers wereldwijd. Voor het boekjaar 2022 heeft AS Watson Group een omzet van 22 miljard dollar geboekt. Elk jaar bedienen we meer dan 5,5 miljard klanten via ons O+O (offline plus online) netwerk en bieden hen hiermee een unieke winkelervaring.

We willen het elke dag nóg beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Dus kom maar op met je positieve energie en slimme ideeën!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024