Nu solliciteren

Contentmarketing en SEO stage - dit bedrijf - Den Haag (stagevergoeding € 550,-)

Functie Marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van 5 dagen stage per week
Stagevergoeding € 550
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De afdeling Marketing & Business Development van de dit bedrijf in Den Haag, is op zoek naar een enthousiaste HBO student Communicatie, Commerciële Economie, Creative Marketing, Business Studies of een soortgelijke opleiding!

Als stagiair werk je mee binnen ons team aan het verbeteren en uitbouwen van een of meerdere websites van de dit bedrijf. Onder de dit bedrijf vallen diverse labels, waaronder EVR, FVB de Boer en ….

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse? Solliciteer direct!

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stageplaza.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel/cv en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

EVR-groep

Met 90 jaar ervaring en zo'n 100 medewerkers zet wij ons graag in voor de financiële zekerheid van onze klanten. De EVR-groep is qua omvang dan ook het 10e onafhankelijke intermediair van heel Nederland!

Bij ons staat het persoonlijke contact met klanten voorop. Klanten zijn geen nummer, maar een zeer gewaardeerde relatie voor wie wij altijd bereikbaar willen zijn. Wij staan onze klanten bij met een betrouwbaar en onafhankelijk advies voor verzekeringen, pensioen of hypotheek.

Onder de EVR-groep zijn diverse labels actief waaronder Verzekering.nl. Hiermee bedienen wij klanten zowel online als offline. Daarnaast ondersteunen wij ook diverse andere kantoren in de regio. Investeren in technologische en organisatorische oplossingen vormen belangrijke speerpunten voor de EVR-groep. Dit doen wij onder meer door het ontwikkelen van een klantportaal en een speciale EVR app.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024