Nu solliciteren

Stagiair R&D - plantaardige kaas

Functie Stagiair R&D - plantaardige kaas (dit bedrijf)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Huizen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Op fulltime basis
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Al ruim 85 jaar is dit bedrijf een vertrouwde naam op de wereldwijde kaasmarkt. Wij geven het leven smaak en maken ieder eetmoment bijzonder met onze Old Amsterdam, Maaslander en Trenta kazen. Wij willen blijven verrassen met nieuwe smaakbelevingen en zinvolle innovaties. Dit bedrijf hecht daarbij veel waarde aan een duurzame samenleving. Westland verkoopt heerlijke en eerlijke producten waar de consument graag voor terugkomt. Een heerlijk en eerlijk alternatief voor kaas mag daar niet bij ontbreken. 

Help jij mee om een plantaardig alternatief te ontwikkelen?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Jij bent:

Wat bieden wij

Een leerzame en afwisselende stage binnen een ambitieus, gezellig en klein team. Eigen inbreng wordt aangemoedigd en je krijgt de ruimte om waardevolle skills te ontwikkelen. Als stagiair ben je een belangrijk onderdeel van het team en sta je midden in de organisatie. Je krijgt:

Reageren:

Ben jij degene die wij zoeken voor deze uitdaging? Mail je cv en motivatie naar recruitment@westland-kaas.nl of bel 06 455 787 06 voor meer informatie.

Momenteel zijn we op zoek naar stagiairs voor de stageperiode januari/februari 2024 - juni 2024.

Westland Kaas B.V.

Al ruim 80 jaar is Westland Kaas een vertrouwde naam op de wereldwijde kaasmarkt. Onze Hollandse handelsgeest heeft de merken Old Amsterdam, Maaslander, Westlite en Trenta ver gebracht. Met expertise van kaas en de kaasmarkt spelen we precies in op de vraag van mensen naar een gezond product, verrassend en vernieuwend. Wij richten ons volledig op Marketing, Sales en Research & Development. Zorgvuldig geselecteerde partners verzorgen de productie en verpakking van de kazen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024