Nu solliciteren

Stagiair Software Developer bij Archie CRM in Oosthuizen (3e jaars HBO-ICT)

Functie Stagiair Software Developer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Oosthuizen, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Stagevergoeding is op basis van 40 uur per week.
Stagevergoeding € 350 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Start stage februari 2024 (40 uur per week)

In 2023 heeft Archie een strategische koerswijziging doorgevoerd en een mooie nieuwe UI en UX van Archie ontwikkeld. In 2024 gaan we starten met de ontwikkeling van een hele nieuwe Archie voor de toekomst met als basis 40 jaar kennis en expertise.

Archie is op zoek naar een vrolijke stagiair die creatief meedenkt en hands-on wil meewerken aan de constante verbetering van onze software.  

Wie zijn wij?

Wij zijn Archie en CRM zit in ons DNA. Door de inzet van onze enthousiaste collega’s in combinatie met Hollandse nuchterheid helpen we organisaties de klanttevredenheid te verhogen met onze premium CRM-software en dienstverlening, waardoor zij blijven groeien. Dit doen we iedere dag met veel plezier! In tegenstelling tot veel andere CRM-partijen, is Archie Nederlands gebleven. Ontwikkeling vindt “gewoon” in Oosthuizen (Noord-Holland) plaats.

Van innovatief productiebedrijf tot overheidsinstelling, jij gaat werken aan projecten die er écht toe doen en waar jij het verschil maakt. Je krijgt daarbij de juiste begeleiding en alle ruimte om te leren.

CRM is serious business , maar we geloven ook in het belang van plezier in het werk. Wij willen dat onze klanten blij worden van CRM en dat medewerkers zich hier met enthousiasme voor inzetten. Daarom hechten we veel waarde aan de balans tussen professionaliteit en fun, want dat leidt tot de beste resultaten

Werkzaamheden

Je gaat samen met het ontwikkelteam werken aan de constante vernieuwing en verbetering van Archie CRM. Dit doe je natuurlijk met een professioneel team via de Scrum methode. Je werkt mee om de uitdagende en zeer diverse functionaliteiten binnen Archie CRM nog beter en mooier te maken met de nieuwste technologieën. Naast Front-end werk ben je ook betrokken bij het Back-end werk, het is dus een echte Full-Stack functie.

Gewenste profiel

Daarnaast ben je creatief en niet bang om kritische vragen te stellen. Als er wat gedaan moet worden pak jij dat op maar vraagt ook hulp als dat nodig is. Je wil graag in een professionele omgeving leren hoe jij je kunt ontwikkelen naar een professionele developer in de toekomst.

Wat bieden wij

Een gezellige werkomgeving tussen de weilanden onder de rook van Amsterdam. Je werkt 32-40 uur per week en uiteraard is er een stagevergoeding beschikbaar. Naast 22 leuke collega's met heel veel kennis en ervaring is er ook een pooltafel, sportruimte en vrijdagmiddagborrel. Want werken moet ook plezierig zijn.

USP 1
Een inspirerende werkomgeving met uitzicht over de weilanden, waarbij je leert van professionals die zich al bijna 40 jaar bezighouden met softwareontwikkeling.  

USP 2
22 leuke collega's met heel veel kennis en ervaring, een pooltafel, sportruimte en vrijdagmiddagborrel,  want werken moet ook plezierig zijn.

USP 3
In tegenstelling tot veel andere CRM-partijen, is Archie Nederlands gebleven. Ontwikkeling vindt “gewoon” in Oosthuizen (Noord-Holland) plaats.

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur een email met je CV en motivatie naar Diana.Zwagerman@Archie.nl of bel naar 0299-411800.

Contactgegevens

Archie Europe BV

Diana Zwagerman

Ambachtsweg 13

1474 HV Oosthuizen

www.archie.nl

Bedrijfspresentatie

Archie Europe BV

Archie houdt zich al bijna 40 jaar bezig met Customer Relationship Management (CRM). Van innovatief productiebedrijf tot overheidsinstelling, wij werken aan projecten die er écht toe doen en waar onze mensen het verschil maken.

CRM is serious business , maar we geloven ook in het belang van plezier in het werk. Wij willen dat onze klanten blij worden van CRM en dat medewerkers zich hier met enthousiasme voor inzetten. Daarom hechten we veel waarde aan de balans tussen professionaliteit en fun, want dat leidt tot de beste resultaten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024