Nu solliciteren

Uitdagende hbo stage Incassospecialist in hartje Rotterdam nabij metrostation

Functie Stage Incassospecialist
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking €375,- bij fulltime-stage
Stagevergoeding € 375
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij een leuke stage waar je in gesprek gaat met verschillende partijen en ben jij gepassioneerd door juridische kwesties? Met deze zeer uitdagende stageplaats leer je als stagiair(e) Incassospecialist het gehele traject van minnelijke incasso’s en word je opgeleid tot een volwaardige incassospecialist.

Werkzaamheden

Binnen de functie van Incassospecialist houd je je bezig met het behandelen van openstaande vorderingen van diverse opdrachtgevers. Er zijn veel juridische raakvlakken, je leert het hele incassoproces kennen van A tot Z met alle behorende wet- en regelgeving.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

Bedrijfspresentatie

Coeo Incasso

coeo is een ambitieuze en snelgroeiende incasso-organisatie in hartje Rotterdam. Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers het volledige incassotraject op een zeer klantvriendelijke en innovatieve manier. Intern heerst een energieke en dynamische bedrijfscultuur.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024