Nu solliciteren

Stagiair(e) Secretaresse/ Officemanager gezocht bij Krol Advocatenkantoor in Rotterdam! €800 stagevergoeding!

Functie Stagiair(e) Secretaresse/ Officemanager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 800
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Korte beschrijving van de organisatie en afdeling

Bij dit bedrijf maak je deel uit van een dynamisch en succesvol team met state-of-the-art kennis en expertise op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht (faillissementsrecht).

Werkzaamheden

Ben jij op zoek naar een uitdagende en zelfstandige functie als stagiair secretaresse/officemanager in de advocatuur? Dat treft, want dit bedrijf zoekt een stagiair secretaresse/officemanager advocatuur voor 32 tot 40 uur per week. 

We werken met de nieuwste software vanuit de Cloud, zoals Windows 11, MS Office 365 en diverse web gerelateerde applicaties. Ons moderne kantoor is gevestigd aan de Straatweg 196, 3054 AK in Rotterdam en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De tram stopt op 2 minuten loopafstand van ons kantoor.

Gewenste profiel

De minimale vereisten zijn HBO-Rechten. Ervaring in de ondernemings- en faillissementspraktijk is een pre. Kennis van Word, Excel en computers is een pre.

Wat bieden wij

Vergoeding

Je kunt rekenen op een goede stagevergoeding en/of een marktconform salaris. De persoonlijke werk- en carrièrebegeleiding zijn intensief en goed. We bieden een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en een informele cultuur. Ook staat persoonlijke groei hoog in ons vaandel en geven we prioriteit aan het begeleiden van jou om het beste uit jezelf en je stage te halen.

Periode

We bieden zowel een meewerk- als een afstudeerstage aan vanaf 5 maanden (20 weken).

Wijze van solliciteren

Sollicitatiegesprekken kunnen indien gewenst ook buiten kantooruren plaatsvinden. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: www.kroladvocatenkantoor.nl, of bellen: 010 205 1050. Je kunt je sollicitatie met motivatie en c.v. e-mailen naar: info@kroladvocatenkantoor.nl.

Organisatiegegevens

Krol Advocatenkantoor

Kroladvocatenkantoor is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het ondernemings- en faillissementsrecht. Gellian Krol heeft al ruim 30 jaar ervaring in het vak en is op zoek naar iemand die haar dagelijks in haar praktijk ondersteunt.

Gellian Krol is per direct op zoek naar een juridisch stagiair. Het betreft de ondersteuning van een ondernemingsrecht advocate met leuke klanten en grote zaken.

De werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van processtukken en indienen daarvan bij rechtbanken en gerechtshoven, opzoeken van jurisprudentie in Kluwer Navigator, opvragen van uittreksels KvK, kadaster en faillissementsverslagen. Ook moeten er afspraken worden gemaakt met klanten en de dagelijkse gang van zaken moet op een zelfstandige wijze geregeld worden.

Verder is de functie een waardevolle aanvulling op je cv, aangezien je veel praktijkervaring opbouwt door de diverse werkzaamheden die je verricht. Het is een ideale aanvulling op je studie. Er wordt op een leuke informele wijze samengewerkt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024