Stagiair(e) Secretaresse/ Officemanager gezocht bij Krol Advocatenkantoor in Rotterdam! €800 stagevergoeding!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e) Secretaresse/ Officemanager
  • Wanneer
    Ingetrokken 18 - 26 weken 32 - 36 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 800 per maand
Taakomschrijving

Korte beschrijving van de organisatie en afdeling

Bij dit bedrijf maak je deel uit van een dynamisch en succesvol team met state-of-the-art kennis en expertise op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht (faillissementsrecht).

Werkzaamheden

Ben jij op zoek naar een uitdagende en zelfstandige functie als stagiair secretaresse/officemanager in de advocatuur? Dat treft, want dit bedrijf zoekt een stagiair secretaresse/officemanager advocatuur voor 32 tot 40 uur per week. 

We werken met de nieuwste software vanuit de Cloud, zoals Windows 11, MS Office 365 en diverse web gerelateerde applicaties. Ons moderne kantoor is gevestigd aan de Straatweg 196, 3054 AK in Rotterdam en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De tram stopt op 2 minuten loopafstand van ons kantoor.

Gewenste profiel

De minimale vereisten zijn HBO-Rechten. Ervaring in de ondernemings- en faillissementspraktijk is een pre. Kennis van Word, Excel en computers is een pre.

Wat bieden wij

Vergoeding

Je kunt rekenen op een goede stagevergoeding en/of een marktconform salaris. De persoonlijke werk- en carrièrebegeleiding zijn intensief en goed. We bieden een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en een informele cultuur. Ook staat persoonlijke groei hoog in ons vaandel en geven we prioriteit aan het begeleiden van jou om het beste uit jezelf en je stage te halen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Juridische diensten
  • Micro (1-9)
  • Rotterdam, Nederland