Nu solliciteren

Sales stage bij dit bedrijf (meewerk)

Functie Commercieel medewerker stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hallo! Wij zijn dit bedrijf en wij zijn op zoek naar een sales stagiaire. Iemand die als geen ander weet hoe je een product in "jip en janneke" taal kunt uitleggen en hoe je het vertrouwen bij de potentiële klant weet te winnen. Koud bellen? Doen wij niet! Je belt enkel potentiële klanten die interesse hebben getoond in ons product.

Wij zijn een jonge speler in de finance markt. Duurzaamheid, transparantie en onze deelnemers voorop zetten, vinden wij belangrijk. Van de oude, suffe financiële wereld blijven we ver vandaan. We willen juist de boel opschudden. Met eerlijke en duidelijke producten. En een extra sales medewerker die écht dat stapje extra weet te zetten.

Werkzaamheden

Dit bedrijf groeit hard door op verschillende vlakken. Specifiek voor het werkgevers team zoeken wij de ondersteuning van een stagiair.  

Je hebt de mogelijkheid een afstudeeropdracht uit te werken maar wij zoeken ook iemand die minimaal 3 dagen per week meewerkt bij de afdelingen Sales en Marketing. 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wij hebben niets met de ouwe, suffe financiële wereld. We willen de boel flink opschudden en afstoffen. Als dat jou ook aanspreekt, dan zit het wel goed! En als je toevallig al ervaring hebt in de financiële sector, dan is dat mooi meegenomen.

Wat bieden wij

Money, money, money… en wat extra's

We bieden je een stage vergoeding van €400 bruto per maand op basis van 4 dagen per week. 

Team op kantoor

Bij Bright werk je nooit alleen en daarom werken wij op kantoor. Je werkt samen in een klein en gezellig team, in een informele sfeer. Voor een werkgever met een missie (anders dan alleen winst maken).

Scale-up

Wij zijn precies dat waar je aan denkt bij een scale-up. Een informele club, een klein en energiek team, veel jonge geesten, fairchain koffie, pogingen tot humor, een (0.0) biertje en soms een weekend naar de Ardennen (of andere plek) om samen lol te hebben.

Allesbehalve een saai, grijs pensioenbedrijf.

Na je stage ben je welkom om te blijven werken bij BrightPensioen (ook naast je studie) zoals veel van onze collega's! 

BrightPensioen zet de financiële wereld op z’n kop. En we groeien hard. Wij zoeken daarom collega’s die mee willen bouwen aan Bright als beste én leukste beleggingsinstelling en pensioenaanbieder van de wereld.

Bedrijfspresentatie

BrightPensioen

Wie zijn wij?
Wij zijn een jonge speler in de finance markt.

Duurzaamheid, transparantie en onze deelnemers voorop zetten, vinden wij belangrijk (ook te lezen in onze duurzame missie en sociale missie).

Van de ouwe, suffe financiële wereld blijven we ver vandaan. We willen juist de boel opschudden. Met eerlijke en duidelijke producten. Uitgelegd in heldere taal.

Ons kantoor zit op het Rietlandpark in Amsterdam en is gemakkelijk te bereiken. Tram 7 en 26 stoppen voor de deur.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024