Nu solliciteren

Online Marketeer gezocht bij toonaangevend consultancybureau

Functie Stage Online Marketeer - HBO
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

SUMMAVIEW zet zich in voor de ontwikkeling van baanbrekende producten in de Data Governance sector. Met een focus op SUMMAVIEW, streven we naar het creëren van inventieve zakelijke concepten voor ondernemingen door de inzet van geavanceerde technologieën. We zijn niet alleen bedenkers, maar ook ontwerpers van softwareoplossingen die de kracht van SUMMAVIEW in organisaties brengen. Onze kernmissie is het toegankelijk maken van nieuwe technologie voor elke organisatie.

Onze thuisbasis is in Amersfoort, waar ons kantoor gemakkelijk te bereiken is met openbaar vervoer. Als stagiair word je onderdeel van een energiek en jong team waar passie voorop staat. Bij ons is plezier een essentieel onderdeel van het werk. Daarom bieden we je de kans om tijdens je werkdag te ontspannen met een potje pool met collega's.

Werkzaamheden

Als Online Marketeer-stagiair ga je data verzamelen, analyseren en gebruiken om onze marketingcampagnes te optimaliseren. Je gaat bijvoorbeeld klantdata, webanalytics, marktdata en campagnedata combineren om inzichten te genereren, segmenten te identificeren, doelgroepen te bereiken en conversies te verhogen. Je werkt nauw samen met onze marketingmanager, online marketeers, data-analist en IT-specialist om de beste data-driven marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Je krijgt veel ruimte, feedback en begeleiding om jezelf te ontwikkelen en je skills te verbeteren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Contactinformatie

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie en CV naar recruitment@summaview.nl.

Heb je nog meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail of bel naar 033 301 1239.

SummaView Consultancy B.V.

Stadsring 161a

3817 BA Amersfoort

Bedrijfspresentatie

SummaView Consultancy B.V.

SUMMAVIEW staat voor slimme, pragmatische, zelfstandige Business Intelligence. Denk hierbij aan data-science, machine learning, database-optimalisatie en fancy dashboards. Wij zijn een jong bedrijf dat hard groeit en de komende jaren tot volle wasdom zal komen. Ons ultieme doel: organisaties beter te laten functioneren dankzij onze BI-oplossingen. SUMMAVIEW bouwt op slimme, pragmatische en zelfstandige professionals.

SUMMAVIEW werkt met experts die ervan genieten om buiten de doos te denken en innerlijk juichen als ze een ingewikkeld vraagstuk op briljant eenvoudige wijze weten op te lossen.

Wie bij SUMMAVIEW werkt, krijgt veel vrijheid en mogelijkheden. Tegelijkertijd geven wij onze mensen veel eigen verantwoordelijkheden. Innovatiedrang, probleemoplossend vermogen, persoonlijke ontwikkeling en periodieke wijsneuzerij behoren tot het bedrijfs-DNA van SUMMAVIEW.

Wij zoeken geen salonspecialisten, maar intelligente aanpakkers die met ons willen meegroeien.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.