Nu solliciteren

Unieke en flexibele Marketing & Communicatie functie in Eindhoven!

Functie Junior Marketing Manager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Interesse in de huidige branding, marketing en communicatie? Interesse in het verbreden van je kennis op multimedia en design gebied? Kijk dan niet verder. Bij dit bedrijf doe je wat je leuk vindt met het team en zorgen we dat jij kan leren.

Werkzaamheden

We doen het samen

Samen met dit bedrijf zorgen we voor de beste leaseoplossing voor bedrijven. Hier wordt altijd direct en snel gecommuniceerd, je krijgt daar volledige ondersteuning in. Zo kan jij je op de marketing focussen! 

Financial lease, equipment lease en operational lease! We bieden alles aan. De klanten worden volledig ontzorgd. Zoals ze dat zo mooi noemen. Met een transparante en vernieuwde policy geven we je de vrijheid en openheid waar je naar op zoek bent. Communicatie is immers het belangrijkste. 

Dit ga je doen: 

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We zijn gevestigd in Eindhoven, het creatieve en innovatieve centrum van de stad. Op kantoor heerst er een moderne, informele en eigenzinnige omgeving voorzien van alle gemakken inclusief een wekelijkse vrijmibo. Je werkt in een hecht team met direct contactlijnen. Vanuit daar zijn er doorgroeimogelijkheden tot een vaste aanstelling of een bijbaan! Daarnaast profiteer je ook van een stagevergoeding.

Een brede functie voor veel ontwikkeling samen met het marketing team van Leasenext. Kom een keer op gesprek of bel ons gerust voor meer vragen! Wie weet zien wij je dan.

Bedrijfspresentatie

Leasenext

Elke klant heeft zijn eigen verhaal. Zo denken wij ook over de mobiliteit. Elk object heeft een eigen verleden en zo zijn kenmerken. Wij brengen deze werelden graag samen voor de ondernemer. Als Leasenext zorgen wij graag voor een gelukkige samenhang van beiden en helpen wij de onderneming hierin graag verder. Ons persoonlijk contact met onze expertise in de mobiliteit concluderen in een zo goed mogelijk financial lease. Wij bieden de beste lease prijs in financial, operational en equipment lease en daarbij kan je binnen 48 uur rijden!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024