Nu solliciteren

HR stagiair gezocht bij dit bedrijf in Bunschoten-Spakenburg!

Functie HR Professional
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Bunschoten-Spakenburg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Deze afstudeeropdracht richt zich op het onderzoeken en optimaliseren van de onboarding van technische professionals binnen de maak- en procesindustrie bij dit bedrijf. De focus ligt op het ontwikkelen van een wetenschappelijk onderbouwd onboardingproces dat aantoonbaar bijdraagt aan de succesvolle plaatsing van kandidaten bij opdrachtgevers.

Werkzaamheden

  1. Optimalisatie van Onboarding: Onderzoek en bepaal de optimale benadering voor het onboardingproces, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en afgestemd op de behoeften van technische professionals in de maak- en procesindustrie.
  2. Belangrijke Variabelen: Identificeer de variabelen die aantoonbaar cruciaal zijn in het onboardingproces, met bijzondere aandacht voor de unieke context waarin kandidaten fulltime op de werkvloer van opdrachtgevers werken.
  3. Succesfactoren: Onderzoek, valideer en definieer wetenschappelijk onderbouwde succesfactoren die de kans op een succesvolle plaatsing bij opdrachtgevers maximaliseren.
  4. Toegevoegde Waarde dit bedrijf: Analyseer en documenteer op wetenschappelijke basis welke waarde dit bedrijf toevoegt aan het onboardingproces, gezien de beperkte invloed op het werk op de werkvloer van opdrachtgevers.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Profield

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die jou matchen met je droombaan. Bij Profield draait alles om machines; wij bemiddelen professionals die ze ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden. Net als jij ademen wij techniek. Daardoor begrijpen we precies wat jij bedoelt.

We onderzoeken samen in welke cultuur jij je goed voelt en natuurlijk kijken we ook naar je ambitie. Dit koppelen we aan de wensen van onze opdrachtgevers. Zo garanderen we de perfecte match, want als jij uitblinkt in jouw vak, doen wij dat in het onze.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024