Nu solliciteren

Marketing stage bij dit bedrijf in Amsterdam! 🐶

Functie Marketing Stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student met interesse in On en Offline Advertising die meer wil leren over onder andere Social Media, SEO en Customer Engagement? Wil je graag ervaring opdoen in een jonge, snelgroeiende start-up en bijdragen aan de ontwikkeling van het eerste veilige platform voor het aanbieden en zoeken van honden door te helpen met het uitbreiden van onze Branding? Dan is deze vacature iets voor jou!

Werkzaamheden

We zijn op zoek naar een marketing stagiair voor minstens 8 weken, om ons marketing team te helpen het merk dit bedrijf aan beide kanten van onze markt uit te breiden. Je bent iemand die groots kan denken en klein kan uitvoeren. Je houdt ervan om ideeën op creatieve, boeiende en toegankelijke manieren uit te drukken, terwijl je altijd de bedrijfsdoelstellingen in de gaten houdt. Je bent een harde criticus, vooral van je eigen werk. Je bent helder in wat je schrijft, door over elk woord na te denken en ervoor te zorgen dat onze boodschap duidelijk en opvallend is. Je werkt nauw samen met het hele team om effectieve programma's te leveren die de waardepropositie van dit bedrijf communiceren naar hondenfokkers en nieuwe baasjes

dit bedrijf is het eerste veilige puppyplatform voor verantwoordelijke fokkers en goed geïnformeerde baasjes. Wij controleren alle fokkers die we vervolgens persoonlijke software geven om zo transparant mogelijk te zijn. Denk hierbij aan ervaring, fokprogramma & de gezondheidstesten die zijn gedaan bij ouderdieren. Daarnaast informeren en begeleiden we nieuwe baasjes bij een goede keuze voor een nieuwe pup. Een ras/kruising moet passen bij ervaring, leefstijl en behoefte. Iets wat nu nog regelmatig fout gaat.  

We zijn in 2019 gelanceerd in Nederland, maar willen de huisdierenbranche ook in het buitenland transparanter maken. We hebben de ambitie om het grootste all-in-one huisdieren platform te worden van Europa.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ervaring/ affiniteit hebt met vooral honden, zodat je kan meepraten over alles wat met honden te maken heeft.

Je ook wel eens zin hebt in een vrijdagmiddagborrel.

En natuurlijk mag eventueel jouw hond mee naar het werk!

Bazoeki

Bazoeki is een platform met betrouwbare fokkers, wij controleren elke fokker op kwaliteit. Daarom laten we verantwoordelijke fokkers zien aan goed geïnformeerde baasjes. 
Benieuwd hoe wij checken? Lees meer...

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024