Nu solliciteren

Uitdagende (meewerk)stage bij marktleider in verzekerings- en hypotheeksoftware!

Functie Stage Sales- / Marketing Operations
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zoetermeer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Bovengemiddeld
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een (meewerk)stage Sales / Marketing Operations in Zoetermeer / Gouda / Barendrecht? Wil jij in korte tijd veel leren en ons helpen met het verder professionaliseren van onze sales en marketingafdeling? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan vanaf juli, maar na de zomervakantie is uiteraard ook prima.

Wie zijn wij

Blinqx maakt met zo’n 400 ondernemende en enthousiaste collega’s software voor onder meer verzekerings- en hypotheekadviseurs, banken, advocaten en juristen. Grote kans dat wanneer iemand in je omgeving een hypotheek of verzekering afsluit, dat gebeurt met onze slimme software. We zijn momenteel volop aan het groeien en druk bezig onze propositie aan te scherpen om ons marktaandeel nog verder te vergroten.

Werkzaamheden

Samen met onze sales en marketing collega’s gaan we werken aan een zo soepel mogelijk verlopend traject, waarin sales en marketing de juiste tools op de juiste plek kan vinden om succesvol te kunnen zijn. Van het realiseren en binnenhalen van een lead tot het eenvoudig uitsturen van een quote & van het binnenhalen van een digitale handtekening tot zorgen voor sluitende cijfers. Alles komt bij elkaar en wordt gefaciliteerd bij Sales & Marketing Operations: Wij vormen het hart van de commerciële organisatie en zijn de schakel tussen Sales, Marketing, Delivery en Finance.

En jij gaat ons helpen om dit proces nog beter te maken en helpt ons de juiste keuzes te maken wanneer het gaat over inrichting en implementatie van tools voor onze collega’s. Je gaat met je sales en marketing collega’s in overleg om te weten wat er speelt, je test en configureert tooling en brengt nieuwe inzichten en ideeën in. Daarnaast zul je de schakel gaan vormen tussen Marketing en Sales, zodat beide afdelingen nog beter met elkaar verbonden worden.

Gewenste profiel

Het werkgebied van Sales & Marketing Operations is dynamisch, projecten volgen elkaar in rap tempo op en elke dag is anders. Het is dus van belang dat je van verandering houdt en met meerdere dingen tegelijk bezig kunt zijn. Daarnaast ben je commercieel ingesteld, leergierig en kun je jezelf vastbijten in nieuwe ontwikkelingen en oplossingen. Je gaat door waar een ander stopt. 

Wat opleiding betreft zou je bijvoorbeeld Commerciële Economie, Marketing Management, Small Business & Retail Management of (Technische) Bedrijfskunde kunnen studeren, maar belangrijkste is dat je affectie hebt met sales & marketing en liefst IT & software.  En natuurlijk de drive om beter te worden. Breng je dat mee, dan regelen wij de rest.

Wat bieden wij

Op één stageplek kennis maken met zowel Sales, Marketing, Finance als BI en proces Automation, waar vind je dat?

Heb je interesse om bij ons (meewerk)stagiair Sales Operations te worden of wil je eerst vrijblijvend kennis komen maken? Stuur me een bericht en we maken tijd voor je!

DIAS Group

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024