Nu solliciteren

Stagiair Graphic Design / Grafisch vormgever gezocht in Helmond!

Functie Stagiair Graphic Design / Grafisch vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Helmond, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende grafische stage en wil je aan de slag met het ontwerpen van social media-uitingen, nieuwsbrieven en nog veel meer? Dan zijn we op zoek naar jou.

dit bedrijf is één van de snelst groeiende Nederlandse kledingmerken en is al jaren gespecialiseerd in stijlvolle bamboekleding. Met een sterke focus op kwaliteit, comfort en duurzaamheid heeft dit bedrijf snel naam gemaakt in de markt van herenkleding. Sinds afgelopen jaar is de collectie verbreed met de fijnste bamboe essentials voor dames.

Als Stagiair Graphic Design maak je deel uit van ons marketingteam en werk je nauw samen met onze grafisch designer, content marketeer, social media marketeer en marketingmanager.

Binnen onze jonge, informele en ambitieuze organisatie is er veel ruimte voor eigen initiatief. Je zult je onderdompelen in de wereld van fashion en e-commerce en volwaardig meedraaien in het team.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een veelzijdige en leerzame stage waar je volledig meedraait op de afdeling met goede begeleiding. Maar ook:

Als je enthousiast bent over deze functie en jezelf herkent in het bovenstaande profiel, stuur dan je sollicitatie & motivatie, CV en portfolio.

Bamigo

Bamigo is een toonaangevend Nederlands kledingmerk dat gespecialiseerd is in comfortabele en duurzame bamboekleding. Met een sterke focus op kwaliteit, comfort en duurzaamheid heeft Bamigo snel naam gemaakt in de markt van bamboe onder- en bovenkleding.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024