Nu solliciteren

Meeloop of afstudeerstage ICT servicemanagement

Functie Stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Delfzijl, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 1043
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf heeft het project ICT Basis Infrastructuur opgestart, met als doel om de medewerkers te voorzien van een nieuwe moderne, op cloudtechnologie gebaseerde, werkplek. Los van de werkplek wordt de netwerkinfrastructuur en de telefonie ook meegenomen in het project. De prioriteit ligt als eerste bij het realiseren van de moderne werkplek.

Het is de wens van dit bedrijf om de inrichting van de IT servicemanagement processen ook opnieuw te beschouwen en waar nodig in te richten. Denk hierbij o.a. aan de invoering, de inrichting en het gebruik van een servicemanagement-tool inclusief een configuratie management database (CMDB).

dit bedrijf is voor de inrichting van het IT servicemanagement  op zoek naar enthousiaste en ambitieuze stagiaires (IT, HBO), die onder begeleiding van dit bedrijf delen van dit proces willen inrichten. Afhankelijk van het opleidingsniveau en de wensen van de kandidaten kan in overleg worden afgesproken welk onderdeel als stageopdracht zou kunnen worden opgepakt en of het een meeloop of afstudeerstage kan worden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je werkt in een leuke enthousiaste en informele omgeving, waar je volwaardig deel uitmaakt van het team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024