Nu solliciteren

Stage Communicatie en Multimediadesign

Functie Communicatie en Multimediadesign
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Roermond, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf biedt per februari en september 2024 een leerzame en afwisselende stageplek, waar jij je steentje bij kunt dragen aan een betere wereld. In de stage Communicatie en Multimediadesign ga je aan de slag als videograaf, grafisch vormgever, editor, copywriter, social media-medewerker, eventmanager, journalist, websitebouwer, etc. Kortom: met alle facetten binnen de moderne cross mediale communicatie. Je krijgt daarin genoeg ondersteuning om ook heel veel te leren!

Wat ga je doen?
Dit bedrijf maakt zich sterk voor een mooie, gezonde en duurzame provincie Limburg. Dit doen we met allerlei projecten, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, natuur en energie. Goede communicatie is daarbij natuurlijk heel belangrijk.

Werkzaamheden

Als stagiair Communicatie / Multimediadesign draag jij bij aan alle projecten en campagnes die we als dit bedrijf uitvoeren. Je maakt grafische ontwerpen, schrijft teksten en denkt mee over onze campagneconcepten. De onderwerpen waar je mee werkt zijn afwisselend: de ene dag hou je je bezig met duurzaam voedsel, de dag daarna stort je je helemaal in energie (bijvoorbeeld bij het project Nacht van de Nacht) en de dag daarna ben je bezig met projecten rondom wateroverlast in Zuid-Limburg.

Onze projecten en taken zijn dan ook heel divers. Er is ruimte voor eigen initiatief en leerdoelen: we horen graag van jou hoe jíj je steentje bij wil dragen aan een mooie provincie Limburg ! Je werkt in een team van ongeveer 11 medewerkers, waarvan 2 communicatiemedewerkers. Leuk om te weten is dat dit bedrijf in 2024 een nieuwe huisstijl implementeert en zich meer zal focussen op (online) campagnes. Wij bieden je dus een mooie kans om mee te kijken en bij te dragen bij de implementatie van een nieuwe strategie.

Jouw taken bij dit bedrijf zijn onder andere:

Gewenste profiel

Jouw profiel

We zoeken een derde- of vierdejaars MBO / HBO / Universiteit stagiair communicatie / multimedia voor een meewerkstage. De stageperiode is vanaf februari of september en het liefst voor 5 maanden.

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2024