Nu solliciteren

Juridisch stagiair gezocht bij Newstate Law & Legal in Zoetermeer!

Functie Juridisch medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Zoetermeer, Nederland
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2024
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking o.b.v. 32-urige werkweek. Kan oplopen op basis van prestaties
Stagevergoeding € 400 - 800
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij altijd al gedroomd van een stageplaats binnen de advocatuur? Solliciteer dan naar een plaats als student-stagiair bij ons kantoor!
Newstate Law & Legal is een advocatenkantoor gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, strafrecht, burgerlijk recht in de brede zin van het woord en bestuursrecht waaronder vreemdelingenrecht en asielrecht. Als meewerkstagiair kan je hier op kantoor meedraaien als juridisch medewerker. Zo leer je op een leuke en zakelijke manier hoe het er binnen een kantoor aan toe gaat.

Ons kantoor biedt jou een leuke stageplaats aan, waarbij je vooral met jonge mensen werkt in een leuk en gezellig team. Wij hebben vaak leuke kantoorborrels (met vaak livemuziek) en gezellige andere activiteiten met het team. Het is belangrijk voor ons team dat er goede communicatie is, zodat wij ons werk goed kunnen uitvoeren en wij het beste werk kunnen leveren aan de cliënten.

Werkzaamheden

Wij hebben vanaf heden 2024 plaats voor WO en MBO/HBO(-rechten) studenten om een stage te lopen. Als student-stagiair verricht je jurisprudentie- en literatuuronderzoek om juridische vraagstukken op te lossen. Ook stel je processtukken, memo’s, conceptbrieven en adviezen op. Je doet dit werk op verschillende rechtsgebieden en je bent tijdens je stage dus niet gebonden aan één rechtsgebied. Zo kun je kijken welk rechtsgebied je het meest aanspreekt. Tijdens jouw stage bij Newstate Law & Legal is het voorts mogelijk om de rechtspraktijk van dichtbij mee te maken, bijvoorbeeld door middel van het bijwonen van zittingen en besprekingen met cliënten. Natuurlijk bieden wij je hiervoor een passende stagevergoeding aan.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Afstudeerstage ook beschikbaar in combinatie met meewerken, dit kunnen wij altijd bespreken! 

Heb je interesse in een leuke en veelzijdige stageplaats binnen de advocatuur, met fijne en gemotiveerde collega’s om je heen? Werk jij daarnaast graag in een team en hou je er niet van om bij de pakken neer te gaan zitten, en ben je bereid er toch iets moois van te maken? Mail dan je motivatiebrief, cijferlijst en CV naar info@newstatelawlegal.nl , t.a.v. mevrouw R. Frickus

Newstate Law & Legal

Newstate Law & Legal is een advocatenkantoor in Zoetermeer. Ons kantoor is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, strafrecht, burgerlijk recht in de brede zin van het woord en bestuursrecht waaronder vreemdelingenrecht en asielrecht

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2024