Nu solliciteren

Stage Sales/Communicatie

Functie Sales/Communicatie Intern
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Sales zit in je DNA. Dat komt omdat je een natuurlijke aanleg en drive hebt om mensen aan te steken met jouw enthousiasme en niet bang bent om ‘’nee’’ te horen. Die hoef je niet vaak te horen, want je biedt een uniek concept aan dat écht waarde toevoegt voor elke sportschool of healthclub waar jij contact mee opneemt. Je rol binnen dit bedrijf is er eentje met veel vrijheid en zelfstandigheid. Veelal werk je in een klein (sales) team samen, met als doel om tijdens je stage vooral veel te leren en mee te draaien een echte sales-machine te worden.

Wij zijn dit bedrijf

dit bedrijf bestaat nu een kleine 5 jaar en we hebben ons in deze tijd vooral gericht op het helpen van zo veel mogelijk mensen met het hanteren van een gezonde levensstijl, met de focus op het verkopen van eiwitpoeders. We hebben een uniek concept, waarmee we de markt disrupten en onze eigen plek opeisen. Ons merk gaat de stap maken van een ‘simpele’ eiwit-webshop naar een content gedreven premium wellness platform waarin we ons in bredere zin bezig gaan houden met wat onze doelgroepen nodig hebben om een gezond- en gelukkig leven te leiden. We willen zoveel mogelijk mensen helpen en ondersteunen en gepersonaliseerde producten-, tools, begeleiding, informatie en inspiratie aanbieden.

Werkzaamheden

Sales werkzaamheden telefonisch en online (de weg op met een eigen auto) 

Trainingen geven op locatie bij nieuwe partners

Relaties onderhouden alsof het je eigen vrienden zijn

Verbetering doorvoeren aan het salesproces

Ondersteuning bieden aan de rest van het sales team

Gewenste profiel

Je hard gaat sneller kloppen van het aanboren van nieuwe klanten

Je gaat erg lekker op menselijk contact

Mailen? Je bent wel even, dat is veel sneller en fijner

Je doet er alles aan om een goede klant relatie te onderhouden

Je krijgt een kick als de omzet opnieuw gestegen is deze maand

Wat bieden wij

Natuurlijk krijg je van ons een fijne stagevergoeding. Die AirPods en dat veel te dure Spotify abonnement moeten toch ergens van bepaald worden, right? Het wordt een echte meewerkstage, waarin je vooral veel gaat doen en echt een bijdragen kunt leveren aan het team. Uiteraard is er ruimte om jouw eventuele schoolopdracht uit te werken en begeleiden we je in alles. Je veters moet je wel echt even zelf strikken.

Als je nu nog steeds aan het lezen bent wordt het echt tijd voor actie 

Verras ons met jouw sollicitatie en laat die standaard brief die je van school moest schrijven maar achterwege. Laat zien wie je écht bent en voeg alleen je CV toe als je er een goede mop bij kunt vertellen. Stuur dit alles naar naar ons op en we komen snel bij je terug met een reactie. Pinky promise.

Personal Protein

Wij zijn Personal Protein.

En we hebben ons nog helemaal niet aan je voorgesteld. Kort door de bocht bieden wij iedereen die een gezonde levensstijl wil hanteren eiwitshakes (en daarnaast ook heel veel andere sportvoeding) aan die je zelf op smaakt kunt brengen met onze flavour shots. Vandaag aardbei, morgen cookies. Met ons unieke concept zijn we hard op weg om steeds meer harten te veroveren en de hele markt te disrupten. Online marketing, communicatie en social media zijn daarin mega belangrijk voor ons.

We kunnen jouw kennis en hulp goed gebruiken om al het online verkeer in goede banen te leiden en de hele markt op zijn kop te zetten. Wat we allemaal nog meer doen willen we best een keertje uitleggen aan je hoor, maar grote kans dat je allang onze website hebt gecheckd...

Groetjes Ewout van Personal Protein

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2024