Nu solliciteren

Uitdagende HBO afstudeerstage Junior Business Consultant met perspectief op een vaste baan!

Functie Stagiair Business Consultant
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Woerden, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ons motto: “organiseren is wat je doet, voordat je iets doet, zodat het geen janboel wordt als je het doet”.  

Deze passie voor organiseren vind je terug bij dit bedrijf. Want of het nu gaat om onze casemanagementapplicatie CASER, onze procesmanagementtooling of de diverse programma’s of verbetertrajecten die we uitvoeren: het goed organiseren van mensen en processen gaat altijd vooraf aan succesvolle uitvoering in de praktijk. Daarbij is goed getraind personeel essentieel. Vandaar dat we training een expliciet onderdeel van ons bedrijf hebben gemaakt.

Ben jij de persoon die ons helpt deze boodschap verder uit te dragen?

Werkzaamheden

Dit is jouw uitdaging! Jij gaat onze klanten helpen om van hun organisatie een echte “GO-organisatie” te maken. Je loopt mee tijdens projecten, faciliteert workshops voor procesvastlegging en komt samen met de deelnemers tot een best practice proces. Je helpt met het vertalen van processen naar techniek waar je dus acteert op de scheidslijn tussen Business en IT.  

Daarnaast is het mogelijk dat we je inzetten: 

Laat jij je vaardigheden en enthousiasme zien tijdens je afstudeeropdracht? Met het eigen maken van deze werkzaamheden en het tonen van jouw kwaliteiten maak je na deze stage kans op een vaste aanstelling!

Gewenste profiel

Wie zoeken wij?  We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die de volgende eigenschappen met zich meebrengt: 

Wat bieden wij

Wat krijg je van ons 

Een 8,9 als gemiddeld cijfer voor je dienstverlening krijg je niet zomaar. Daar zijn we heel trots op! Steeds meer bedrijven komen dan ook automatisch bij dit bedrijf uit. Je komt dan ook werken bij een bedrijf dat hard op weg is om het meest toonaangevende adviesbureau op het gebied van georganiseerd werken in Nederland te worden! 

Daarbij bieden we je: 

Ben je enthousiast? 

Is deze afstudeerstage op jouw lijf geschreven en past dit binnen de door jouw opleiding gestelde eisen? Heb je interesse/vragen over de functie of wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV per mail naar bs@gocompany.nl.

GO Company B.V.

Ons motto is: “Organiseren is wat je doet, voordat je iets doet, zodat het geen janboel wordt als je het doet.”

Deze passie voor organiseren vind je terug in al onze medewerkers en partners. Want of het nu gaat om onze casemanagementapplicatie CASER, onze procesmanagementsoftware of de diverse programma’s of verbetertrajecten die we als consultants en interimmanagers uitvoeren: het goed organiseren van mensen en processen gaat altijd vooraf aan succesvolle uitvoering in de praktijk. Daarbij is goed getraind personeel essentieel. Vandaar dat we opleiden een expliciet onderdeel van ons bedrijf hebben gemaakt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024