Nu solliciteren

Marktonderzoeksstage bij dit bedrijf in Amersfoort

Functie Stagiair Marktonderzoek/Insights
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je tijdens je opleiding al wat ervaring opdoen op het gebied van insights? Heb je een passie voor retail? Zoek dan niet verder én neem contact op met dit bedrijf. We bieden je een uitdagende stage waarbij je onze klanten als Action, Welkoop en Schuurman Schoenen voorziet van data-analyses, rapporten en adviezen.

Wat ga je doen binnen dit bedrijf:

Je gaat de fases van een onderzoekstraject ervaren: van de inventarisatie tot oplevering. Het type onderzoek varieert van online tot op locatie. Daarnaast help je bij het rapporteren van onze campaigns. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, wat het kiezen van een master programma of toekomstige baan eenvoudiger maakt. Je werkt mee in het team van research- en business consultants.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zijn dit bedrijf

Een team van retailexperts met een overkoepelend netwerk in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpen we retailers, merken en toeleveranciers om elke dag beter te presteren. Dit doen we met maatwerkproducten vanuit onze expertises: Insights, Consultancy, Education en Inspiration. Altijd met de consument als startpunt en kennisdeling als ons fundament.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022