Nu solliciteren

Marketingstage bij een snelgroeiend internetbedrijf in designmeubels

Functie Stagiair(e) Marketing
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zaandam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking De stagevergoeding bedraagt 400 euro per maand (bij vijf dagen per week). We geven je de mogelijkheid om alles te leren over SEO en SEA. Daarnaast werk je in een goede sfeer en heb je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in dit sterk groeiende vakgebied!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende stage (online) marketing in de regio Amsterdam? Kom dan stagelopen op de afdeling Marketing van woonwinkel dit bedrijf. Hier leer je alle kneepjes van het marketingvak op een druk en gezellig kantoor. Dit bedrijf is een snelgroeiende woonwinkel waarbij de afdeling marketing zich bezighoudt met onder andere het genereren van relevant verkeer naar de website(s): […][…/]. Als stagiair(e) marketing ondersteun je de online marketeer, SEO marketeer en contentmarketeer van dit bedrijf en leer je alles over SEO en SEA.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Flinders

Flinders hoort bij de meest snel groeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 actief in de woonbranche. Van eetkamerstoelen tot banken en van hanglampen tot salontafels. Uitgebreid naar België. En niet onbelangrijk: door de jaren heen uitgegroeid tot een team van meer dan 100 enthousiaste, ervaren en ambitieuze professionals. Ieder met een eigen specialiteit en een gevoel voor design. Elke medewerker deelt dat ene belangrijke doel: de klant elke dag weer blij maken via bijvoorbeeld telefoon, e-mail, chat of in onze designstudio’s in Zaandam en Gent. Dit doen we door klanten te helpen, adviseren en informeren. En dat op de manier die bij hen past om uiteindelijk iedere woondroom waar te maken. Zo draagt eenieder intern en extern een steentje bij aan de kernwaarden van Flinders.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022