Nu solliciteren

IT stagiair gezocht bij dit bedrijf in Vianen!

Functie IT Stagiair dit bedrijf
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Vianen (UT)
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking €500,- obv fulltime dienst verband, inclusief reiskosten.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf - The Technology Leaders

Heb jij passie voor technologie? Kies dan voor een afstudeerstage bij dit bedrijf!

Jouw rol

Als afstudeerder ga je een opdracht of onderzoek doen bij een van onze expertises. Je kan daarbij denken aan opdrachten in de richting van: Security, Java, Microsoft, High Tech en Automation. De opdracht zal in samenspraak tot stand komen, waarbij we graag zien dat de student initiatief neemt en een voorstel doet. Elk half jaar hebben wij 20 tot 25 afstudeerstages.

Wie ben jij?

Wij bieden jou

dit bedrijf is een plezierige organisatie om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Er worden voortdurend informele activiteiten georganiseerd om collega's ook buiten het werk te leren kennen.

Je kunt bovendien deelnemen aan alle informele activiteiten van dit bedrijf en van de studenten Unit. Bij ons krijg je toegang tot een groot netwerk aan studenten en dit bedrijf collega's.

Wat wij bieden

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een ICT-dienstverlener die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. dit bedrijfsten zijn gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van onze toonaangevende klanten. dit bedrijf is een ICT-dienstverlener met ruim 2700 medewerkers in Nederland. Onze visie op ICT laat zich samenvatten als: ´Resultaat door gepassioneerd ICT-vakmanschap´.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren