Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Accountmanager voor onze samenwerking met de coolste hotels, musea en attracties in Amsterdam en omgeving.

Functie Stagiair Accountmanager
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 150 - 250
Salaris opmerking Lunch is inclusief. Vergoeding variërend voor MBO & HBO.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn PrioTicket, een innovatieve en snelgroeiende startup tegenover Amsterdam Centraal. Wereldwijd faciliteren wij de ticketverkoop voor musea en attracties. Van de Burj Khalifa in Dubai tot de A'DAM Toren in Amsterdam en van de Efteling tot aan City Sight Seeing wereldwijd. Wij groeien met de dag.

Wie zoeken wij?

Voor onze museum, attractie en hotelafdeling zoeken wij een Account Management stagiair(e). Als onderdeel van het team ben je medeverantwoordelijk voor het relatieonderhoudt van de aangesloten partners. Je houdt je bezig met alles wat nodig is om er voor te zorgen dat de partners tevreden zijn en de organisatie gestructureerd verloopt. Je krijgt vrijheid in je aanpak. Heb je goede ideeën om er voor te zorgen dat de operatie beter verloopt of om hotels meer te laten verkopen? Ga ja gang. Zit je graag de hele dag binnen? Dan is deze functie niets voor jou. Je hebt contact met de partners via de mail en telefoon maar bent ook regelmatig onderweg. Zoals gezegd zijn we hard aan het groeien. Heb jij jezelf bewezen, dan zou het zo maar kunnen dat we je niet meer laten gaan.

Wie ben jij?

Je bent open en toegankelijk. Je houdt van mensen en bent niet bang om het gesprek aan te gaan. Je neemt verantwoordelijkheid en kan goed omgaan met vrijheid. Ons team is jong en divers. Onze aanpak modern. We zijn niet op zoek naar de standaard sales jongen in een gelikt pak. Wij zoeken juist iemand die er uit springt. Vriendelijk, gedreven, georganiseerd en met een goede babbel. Je Nederlands en Engels zijn vloeiend. Overige talen zijn mooi meegenomen.

Wat bieden wij

  • Een jong en gedreven team
  • Ruimte voor eigen ideeën
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Ondersteuning om op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak te groeien

Klinkt dit interessant en herken jij jezelf in deze functie, ben jij het sales & account talent dat we zoeken? Laat het ons dan weten!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren